#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Victor Ponta nu vrea sa-l suspende pe Basescu toata ziua

Victor Ponta nu vrea sa-l suspende pe Basescu toata ziua

Revista nr. 55 | 04-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Prezent astăzi la Alba Iulia, preşedintele PSD a declarat: „Atunci când am anunţat că vom iniţia procedura de suspendare am spus foarte clar că dacă domnul Băsescu sau alt preşedinte, fie că îl cheamă Băsescu, Popescu, Georgescu sau Iliescu, dacă încalcă Constituţia României, noi declanşăm acea procedură clară de sancţionare. Dacă ar fi promulgat o lege adoptată prin fraudă, Legea pensiilor, am fi declanşat acea procedură. Domnul Băsescu cred că a înţeles mesajul nostru şi nu a promulgat-o... Dacă va fi o altă situaţie în care domnul Băsescu îşi încalcă atribuţiile constituţionale, nu avem niciun fel de ezitare să folosim această armă. Dar pe de altă parte, nici nu cred că toată ziua bună ziua trebuie să suspendăm preşedintele. Îl suspenzi pe preşedinte dacă încalcă Constituţia. Că nu îmi place de domnul Băsescu nu cred că este un secret. Nu le place în general oamenilor în ultimul timp. Dar suspendarea se face pentru încălcarea Constituţiei şi nu cred că trebuie să ne jucăm cu lucrurile astea doar aşa că dau bine la televizor” (conform Mediafax).

Preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a aflat, azi, 4 noiembrie (joi, aşadar), într-o vizită la Alba Iulia, unde a avut programate câteva întâlniri cu liderii locali ai filialei judeţene a PSD... Printre cei care au lipsit, un nume cu rezonanţă, Gheorghe Damian, care s-a aflat la întâlnirea AIDA.

Ultima vizită a lui Victor la Alba Iulia a fost pe 16 iulie, când tânărul lider al PSD a făcut la Alba Iulia o haltă scurtă între două curse în Campionatul Naţional de Raliuri. 

Taguri:Victor Ponta, nu vrea, suspendare, Basescu, toata, ziua, Alba, Ioan Dirzu

Ratari

Criticisme (1)

menthor
05-11-2010
un mascarici si un mitziclon penibil... asta este ponta
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>