#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Judokanele de la CS Unirea Alba Iulia, bronz la Campionatul Naţional pe echipe under-13

Judokanele de la CS Unirea Alba Iulia, bronz la Campionatul Naţional pe echipe under-13

Revista nr. 55 | 01-11-2010 | Alexandru Mitchievici

Sâmbătă, 30 octombrie, în localitatea Roman au avut loc finalele Campionatelor Naţionale de Judo pe echipe pentru sportivi sub 11 ani şi sub 13 ani.

CS Unirea Alba Iulia a participat cu echipa de fete la categoria sub 13 ani, din care au făcut parte sportivele Lorena Vătămăniuc, Andreea Luha, Roxana Mocan, Georgiana Ispir, Larisa Brad, Luiza Negru, Ţuţa Dragoş, Denisa Sava şi Andreea Cuţitar (foto) – sportive pregătite de către antrenorii Cristian Dinu şi Ioan Todor.

„Sportivele din Alba Iulia au câştigat grupa de calificare din care au făcut parte şi astfel şi-au asigurat prezenţa în semifinalele competiţiei şi implicit medaliile de broz. Din păcate în lupta pentru accederea în finala competiţiei echipa uniristă a dat piept  echipa campioană naţională, în fapt o adevărată selecţionată regională cu sportivii cei mai valoroşi din Cluj şi Bistriţa. Astfel s-a ajuns, ca o ironie a sorţii, ca în posesia medaliilor de argint să intre selecţionata Bucureşti, echipă pe care CS Unirea Alba Iulia a învins-o în grupe cu scorul de 4-3.Tocmai pentru aceasta sportivele albaiulience merită toate felicitările noastre, cu un plus pentru Georgiana Ispir care a avut evoluţii de excepţie demonstrând, o dată în plus că titlul naţional cucerit în acest an în proba individuală nu a fost unul întâmplător”, după cum spun oficialii clubului albaiulian.

Trebuie să amintim aici sprijinul acordat în pregătirea acestor sportive de către prof. Ioan Corb, director al Colegiului Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, care susţine deschis acest sport. De asemenea nu trebuie uitat pe care Stelian Nicola, director al STP Alba Iulia, l-a acordat permanent în anul 2010 secţiei de judo, dar şi Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia.

„E a doua medalie obţinută la finale de campionate naţionale pe echipe în acest sfârşit de săptămână, la două sporturi diferite (atletism şi judo), ceea ce nu e puţin lucru având în vedere faptul că toţi sportivii sunt din Alba. Acestea ne îndreptăţesc să sperăm în continuare că sportul de performanţă are viitor în Alba Iulia”, a declarat Marius Anghel, directorul CS Unirea.

 

Taguri:judokane, CS Unirea, Alba Iulia, bronz, Campionatul Naţional, echipe, under-13, Roman

Ratari

Criticisme (6)

Dariana
03-11-2010
Denisa ii ce mai frumoasa.... aveti grija va bate pe toate
Raspunde
Romynna
03-11-2010
Uite-o pe Denisa ....Vedeti fetelor k v-o luati !!! Bafta DEni in continuare !
Raspunde
Roxana
18-11-2010
Noi toatee ..Vaii va ube tu fetelor...Si multumim domnului antrenor Dinu Cristian ..:X ...
Raspunde
Dennisa
18-11-2010
noii`:>..si noi roXXi..:X ce fainn:P
Raspunde
tuta
11-01-2011
judo este sportil meu preferat
Raspunde
Roxana
03-02-2011
Tuta ce iti place tie judo ca toate te batem..Lupta denny..Te Iubesc fatoo:x!!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>