#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Tudor Gheorghe „ii aduce” la Alba Iulia pe celebrii Zavaidoc si Moscopol

Tudor Gheorghe „ii aduce” la Alba Iulia pe celebrii Zavaidoc si Moscopol

Revista nr. 55 | 01-11-2010 | Alexandru Mitchievici


Concert de clasă la finalul acestei luni la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Tudor Gheorghe concertează din nou în Oraşul Unirii, un obicei al acestui artist în fiecare an în perioada zilei de 1 Decembrie.

Spectacolul se numeşte „Cavalerii felinarelor târzii” şi readuce în faţa publicului (din toată ţara, nu doar cel de la Alba Iulia) muzica a doi celebrii cântăreţi interbelici: Zavaidoc şi Jean Moscopol, un spectacol la care este participă şi Orchestra Arkadia.

Spectacolul costă 50 de lei, şi are loc duminică, 28 noiembrie, ora 19.00.

În ultimii ani Tudor Gheorghe a fost o prezenţă constantă la Alba Iulia: cu mare plăcere i-am ascultat cântecele culese din Bucovina sau cântecele din Bucureştiul de altă dat'.

 

Taguri:Tudor Gheorghe, ii aduce, Alba Iulia, Zavaidoc, Moscopol, cobza, muzica, lautari, celebrii, lautareasca

Ratari

Criticisme (2)

madalina
29-11-2010
Cu tot respectul cuvenit pentru d-l Tudor,dar aseara m-am simtit un pic jignita de d-l maestru.De frumusetea interioara a unui om nu iti mdai seama decat vdaca il cunosti foarte bine.Dansul oare ne cunostea pe toti sa spuna ca nu mai avem frumusetea interioara de alta data. Atat in rest,... superb spectacol.Tot la superlativ
Raspunde
Nicu
11-11-2011
Pentru Madalina Cu siguranta parerea o are argumentata. Uita-te-n jur, interactioneaza cu oamenii. Suntem din ce in ce mai rai. Tineretul e lipsit de vlaga, iar din pacate acesta ne este viitorul. Nu te simtii jignita, ci dimpotriva, gandeste-te ca poate ar trebui sa ne puna pe ganduri astfel de constatari. O zi buna
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>