#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
1 noiembrie, Ziua colegiului militar din Alba Iulia

1 noiembrie, Ziua colegiului militar din Alba Iulia

Revista nr. 54 | 28-10-2010 | Alexandru Mitchievici

Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” este o venerabilă instituţie care împlineşte 91 de ani de la înfiinţarea sa la Tg. Mureş (venind la Alba Iulia în anul 1975). Conform tradiţiei, în această perioadă au loc diverse activităţi: Cupa „Mihai Viteazul” la volei, handbal, baschet, atletism, tenis de masă; Sesiunea de comunicări şi referate ştiinţifice ale elevilor (trei secţiuni); Sesiunea de comunicări a cadrelor didactice şi militare; Concursul tematic „Instrucţie cu cântec”; Concursul de lucrări grafice şi caricatură „Coala şi peniţa”.

În urmă cu câteva zile, elevii militari au prezentat un spectacol aniversar la sala de festivităţi a colegiului.
Tot acum are loc întâlnirea elevilor de clasa a XII-a cu absolvenţii promoţiei 2010, care sunt studenţii academiilor de forţe ale armatei; de asemenea, are loc întâlnirea dintre generaţii – absolvenţii veterani din perioada când liceul militar se afla la Tg. Mureş şi Timişoara vor fi prezenţi la Alba Iulia, aşa cum se întâmplă la fiecare aniversare.

Activităţile aniversare se încheie în mod festiv sâmbătă, 30 octombrie: începând cu ora 10.00, va avea loc ceremonialul aniversar în faţa colegiului militar, iar de la ora 12.00 se desfăşoară Ziua Porţilor Deschise.

 

Taguri:1 noiembrie, ziua, colegiul militar, liceal, Mihai Viteazul, Alba Iulia, Marcel Domsa, comandant

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>