#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Adevarul de Seara se da gratis... de 2 ani

Adevarul de Seara se da gratis... de 2 ani

Revista nr. 52 | 17-10-2010 | Alexandru Mitchievici

 

Ce ne-am face noi la Alba Iulia fără Adevărul de Seară? Greu de răspuns... În orice caz pensionarii ar suferi că nu ar mai avea să-şi pună ziare în cămară, sub borcane. Naveştii nu ar mai avea ziare pentru sandvişuri iar copiii de la bloc nu ar mai avea hârtie berechet pentru cornete şi avioane.
 
În fine, Adevărul de Seară de România a făcut doi ani. Peste un an va merge la Grădiniţă, la seral şi apoi şcoala şi mai târziu facultatea din cadrul seminarului sau liceului... Nimeni nu ştie ce parcurs va avea Adevărul.
 
Cert este că ziarul ăsta (plin de interpretări proprii, exagerate sau abuzive, ale realităţii înconjurătoare) a împlinit azi 2 anişori.
 
În minte îmi vine acum un titlu pe care nu-l voi uita niciodată, a apărut evident în Adevărul de Seară - ediţia de Alba Iulia: „Simona Popa are 69 de perechi de pantofi cu toc înalt”. Ei, da! Nici mai multe, nici mai puţine: 69.
 
Ăsta da titlu. Timp de câteva luni de la citirea acestui titlu de ziar am avut nelinişti jurnalistice: cum au putut oamenii ăia să „scoată” un aşa titlu beton? Sunt invidios că nu am dat eu un titlu ca ăsta.... Mor de ciudă!
 
Imediat mi-a venit în minte alte variante de titlu: Andrei Andreicuţ – are 69 de patrafire, Vasile Pop – are 69 de forme de aluat, Senatorul Sandu Pereş – are 69 de undiţe, Mircea Hava – are 69 de biscuiţi şi pavele, Gabriel Rustoiu – vrea să aibă 69 de angajaţi la muzeu, Cornel Sandu – are 69 de şcoli pe care vrea să le comaseze, Stelian Nicola – are 69 de autobuze....
De ce 69? Nu putea fi 70 sau 71? De ce 69? Ăsta e un număr care descrie o anumită poziţie din Kama Sutra...
 
În fine. Au urmat apoi tot felul de personulităţi pe care ziarul le promovează cu aplomb. Unii însă poate chiar ar merita să apară în ziar, au făcut ceva care merită scris, însă modul în care sunt prezentaţi îi pune într-o lumină proastă...
 
Celor de la Adevărul de Seară le spunem La Mulţi Bani!
În rest... Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!
 
 
*Acesta este un pamflet şi se tratează ca atare... cu zâmbetul pe buze!
 

 

Taguri:Adevarul de Seara, se da, gratis, Alba Iulia, de 2 ani, La Multi Ani, sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu, petro-dolari

Ratari

Criticisme (1)

Manolo Blahnik
19-10-2010
Pot sa ghicesc: la ce-i place: oamenii de cuvant, seriozitatea, punctualitatea, etc, la ce nu-i place: minciuna, invidia, oamenii falsi, etc... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Foarte tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>