#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba

Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba

Revista nr. 52 | 15-10-2010 | Alexandru Mitchievici

15 octombrie 2010, o zi pe care pedeliştii de Alba nu o vor uita prea devreme. Sediul a fost luat cu asalt de sindicaliştii furioşi pe măsurile economice dezastruoase ale Guvernului Boc.
O prezenţă aşteptată şi foarte apreciată la marele miting de la sediul din Alba Iulia al PDL a fost cea a deputatului independent de Alba Călin Potor (cândva un marcant membru al PDL Alba).
Sindicaliştii din Sanitas, Sindicatul Învăţământ Alba, Sindicatul Liber Cugir, Asociaţia Pensionarilor „Speranţa de Alba” au strigat, au cântat, au huiduit, au înjurat, şi-au spus oful cu expresii nu foarte măgulitoare pentru guvernanţi... Cei mai „amintiţi” au fost Emil Boc, Băsescu şi Videanu.
Ar fi momentul să amintim faptul că 2 lideri PDL au avut curajul să stea de vorbă cu demonstranţii – probabil cei doi se simt nevinovaţi de haosul creat de Guvernul Boc: e vorba de Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba şi deputatul Clement Negruţ.
Senatorul Pereş şi senatorul Nicolae Dobra s-au baricadat în sediu... şi nu au răspuns la „provocările” sindicaliste.

După 50 de minute de scandări, sirene la sediul PDL Alba, sindicaliştii (vreo 150 la număr) – cu deputatul Potor în frunte – s-au deplasat la Prefectura Alba. „Spectacolul” a continuat spre nefericirea prefectului Ştefan Bardan, rămas în sediul său.

 


Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba Deputatul independent Calin Potor in fruntea sindicalistilor care au protestat la sediul PDL Alba
Taguri:deputat, independent, Calin Potor, in fruntea, sindicalisti, protest, sediul, PDL Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>