#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
A doua zi de protest spontan la Administratia Finantelor Alba

A doua zi de protest spontan la Administratia Finantelor Alba

Revista nr. 52 | 14-10-2010 | Alexandru Mitchievici

Toţi angajaţii din administraţiile financiare ale judeţului Alba au oprit astăzi lucru: sunt 12 puncte în tot judeţul, cuprinzând 540 de oameni. Liderii Sindicatului Liber Finanţe Alba au dat din umeri... pentru că oamenii au ieşit în stradă fără să mai aştepte organizarea Sindicatului.

La Alba Iulia, angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba au ieşit pentru a doua zi în faţa instituţiei, oprind lucrul.

Trebuie spus că la Bucureşti, finanţiştii au stat în noaptea de 14 pe 15 octombrie la Ministerul de resort pentru a-l determina pe ministrul Gh. Ialomiţeanu să-i bage în seamă...

Protestatarii care s-au aşezat pe scările DGFP Alba - blocând astfel intrarea în instituţie - au fost vizitaţi şi încurajaţi de Ioan Stanca (preşedintele Sindicat Învăţământ Alba), Marius Sepi (preşedintele Sindicatului Sanitas), deputatul independent de Alba Călin Potor.

 


A doua zi de protest spontan la Administratia Finantelor Alba A doua zi de protest spontan la Administratia Finantelor Alba A doua zi de protest spontan la Administratia Finantelor Alba
Taguri:a doua, zi, protest, spontan, Administratia Finantelor, Alba, DGFP, Gheorghe Iordache, Calin Potor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>