#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava

Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava

Revista nr. 48 | 15-09-2010 | Alexandru Mitchievici

Ministra Elena Udrea a fost azi în judeţul Alba Iulia, dar a dat fix în oraşul Alba.
Sudiştii, muntenii, regăţenii nu prea ştiu exact cum stă treaba. Judeţul Alba Iulia sau oraşul Alba?
La fel s-a întâmplat şi cu Elena Udrea astăzi: ministrul Dezvoltării şi Turismului s-a aflat pentru 2 ore la Alba Iulia. Vorbind despre realizările şi „succesurile” turismului în judeţul Alba, Elena Udrea nu a ezitat o clipă şi a lăudat judeţul Alba Iulia.
Fals doamnă! Există doar judeţul Alba. Nici vorbă de judeţul Alba Portocalie sau judeţul Alba Iulia. Eventual ar putea fi judeţul Alba Neagra, dacă ne referim la afacerile derulate de clientela PDL-ului.
Elena Udrea a fost însoţită din nou de Luminiţa Kohalmi, fosta consilieră personală a ministrului Apărării Teodor Atanasiu – politician liberal de Alba. Ei bine, Luminiţa a crezut că poate vedea capătul tunelului numai în barca PDL-ului, aşa că a trecut cu informaţii, cunoştinţe şi şuşanele despre liberali şi despre Teodor Atanasiu în tabăra cea primitoare a Elenei Udrea.
În fine, ministra Elena Udrea a semnat trei contracte în valoare de 30 milioane euro cu Primăria Alba Iulia: unul prevede refacerea podului de peste Mureş de la ieşirea spre Sebeş, altul se referă la reabilitarea Centrului istoric din Alba Iulia şi al treilea la ieşirea din Alba Iulia spre Cluj.

Să nu trecem cu vederea faptul că toată florea cea vestită a PDL Alba a fost prezentă pe Traseul Porţilor cetăţii Alba Iulia şi la Hotelul Medieval al Traseului celor 3 Fortificaţii. Hava a fost un domn adevărat şi i-a amintit Elenei Udrea realizările administraţiei sale.
Udrea a fost foarte mulţumită văzând Obeliscul şi piaţeta dintre Poarta III şi Obelisc şi a promis că va inaugura traseul pentru biciclişti din Şanţurile Cetăţii. S-o vedem şi pe asta! Că lui Mircea Hava îi place doar motorizat.

Încă o dată Mircea Hava a mulţumit celor care fac programe la Primăria Alba Iulia: în primul rând lui Nicuşor Moldovan şi ceilalţi din gaşca lui, care toţi ar merita salarii şi sporuri fără număr pentru cât muncesc în Primăria Alba Iulia.
Tuturor, vă dorim recesiune uşoară!

 


Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava Elena Udrea a fost azi in judetul Alba Iulia... ca sa semneze niste contracte cu Primaria lui Mircea Hava
Taguri:Elena Udrea, a fost, azi, judetul Alba Iulia, semneze, contracte, primaria, Mircea Hava

Ratari

Criticisme (1)

Emanuel
22-06-2016
Este prima data cand aud in viata mea de judetul alba iulia (probabil alba)!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>