#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Sahistul albaiulian Adrian Secheres a invins intr-un concurs la Sibiu

Sahistul albaiulian Adrian Secheres a invins intr-un concurs la Sibiu

Revista nr. 44 | 22-08-2010 | Alexandru Mitchievici

În urmă cu câteva zile la Sibiu a avut loc prima ediţie a festivalului Hermannstadt la şah. La competiţie au luat parte 142 de jucatori din ţară şi de peste hotare, jucători care s-au bucurat de un cadru deosebit în Dumbrava Sibiului la Grand Hotel în Dumbrava Sibiului.
Competiţia a fost organizată de Primăria Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, D.J.S. Sibiu, S.C. Etex Trade Sibiu şi ACS Logismart Sibiu, şi aşa cum au remarcat participanţii, ea a depăşit calitativ cele mai multe turnee din ţară.
Concursul a fost împărţit în patru categori: seniori, juniori sub 12 ani, copii sub 10 ani si blitz. La concursul de juniori sub 12 ani, Adrian Sechereş din Teiuş a obţinut maxim de puncte, realizând 9 victorii din 9 partide. Pe podium, Sechereş a fost urmat de Robert-Alexandru Stancu (Otopeni) şi Radu Fluerariu (Bucureşti), ambii cu 6,5 puncte.
Pe lângă victoria fără dubii, Adrian Sechereş a fost recompensat şi de un premiu de 1.000 lei. În continuare, pentru Adrian vacanţa de vară va însemna turnee şi cantonamente. În acest moment, şahistul originar din Teiuş se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European de juniori care va avea loc la Batumi (Georgia) în perioada 19-30 septembrie.

 

Taguri:Sahistul albaiulian Adrian Secheres a invins intr-un concurs la Sibiu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>