#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
CS Zlatna merge in Liga a III-a in locul formatiei CSM Sebes

CS Zlatna merge in Liga a III-a in locul formatiei CSM Sebes

Revista nr. 44 | 20-08-2010 | Catalin Constantin

Lucrurile s-au clarificat în privinţa echipelor care vor evolua în Liga a III-a...
Miercuri, Dumitru Fulea de la CSM Sebeş a înaintat la FRF o hârtie prin care renun'a la locul în Liga a III-a. Drept urmare, locul sebeşenilor a fost preluat de CS Zlatna, formaţie retrogradată în sezonul trecut.
„E o descătuşare, normal la nivelul jucătorilor pentru că vor evolua la anul tot în Liga a III-a, unii vor evolua pentru prima dată în acest eşalon”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal al CS Zlatna.
Abiţiile sunt mai temperate decât în sezonul trecut, când echipa antrenată pe atunci de Ştefan Fogoroşi (actualmente antrenor la Cetatea de Baltă), echipa din Zlatna pornea la drum cu un obiectiv îndrăzneţ, şi anume accederea în eşalonul secund.
„Obiectivul este menţinerea în Liga a III-a şi promovarea a câtor mai mulţi jucători tineri”, a mai adăugat Mihai Dăscălescu.
Schimbarea la faţă a CS Zlatna... Faţă de campionatul trecut, CS Zlatna vine cu o echipă mai tânără, alături de care evoluează câţiva jucători experimentaţi:
Portari: Ovidiu Barna, Florin Toderaş
Fundaşi: Vali Dârjan (AS Feleacu), Cătălin Amariei, George Toma, Alexandru Man (FC Unirea Alba Iulia), Horaţiu Marian, Nicolae Kiraly, Victor Avram (AS Feleacu), Adrian Şorca, (Luceafărul Oradea)
Mijlocaşi: Marius Bratu, Cosmin Sîmtion, Paul Ciucă (CSM Sebeş), Paul Dîrjan (AS Feleacu), Alexandru Gavrilă (FC Unirea Alba Iulia), Daniel Ianc, Marius Neagu, Bogdan Borcea (Minerul Mehedinţi)
Atacanţi: Olimpiu Bucur (AS Feleacu), Paul Munteanu (CS Ineu), Alin Câmpeanu.
Liga a III-a începe vinerea viitoare (27 august), iar CS Zlatna va da piept în deplasare cu Unirea Floreşti.

 

Taguri:CS Zlatna, merge, Liga a III-a, in locul, CSM Sebes, Mitica Fulea, Mihai Dascalescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>