#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Inca o personalitate la Adevarul de cu Seara... A mancat prajituri la 5 nunti

Inca o personalitate la Adevarul de cu Seara... A mancat prajituri la 5 nunti

Revista nr. 44 | 20-08-2010 | Alexandru Mitchievici

Adevărul de Seară a ajuns cu „Oamenii” de pe pagina 16 lângă blocul meu. La un bloc mai încolo, Adevărul de Alba i-a pus pe toţi în ziar: frizerul a tuns şi frezat, o bucătăreasă a făcut de mâncare la cantină, un instalator a montat 69 de becuri şi 43 de ţevi, o femeie miloasă a înfiinţat prima asociaţie de protecţie (de pe stradă) a necuvântătoarelor (asta a fost o veritabilă premieră pe strada cu pricina), un copil făcea avioane de hârtie, un librar a vândut în viaţa lui 89 de creioane, 234 caiete A4 dictando, paişpe stilouri şi 18 (!!!) abecedare, 2 ghiozdane cu Mickey Mouse şi 4 genţi cu Hannah Montana...
În fine, toţi din bloc au ajuns pe ultima pagină a Adevărului de Alba Iulia. Ce mişto! Au fost vedete la Adevărul şi un şofer de taxi, un zidar, un tipograf, o doică, un căpşunar român din Spania, un reparator de electonice şi electrocasnice, inclusiv capra aia de la 3 care strigă la copii să nu mai facă gălăgie în faţa blocului...
Toţi din blocul F5 erau fericiţi. Chiar dacă criza economică nu se mai termina, ei erau vedete şi fericiţi.
Într-o bună zi, mai exact joi, 19 august (nu voi uita prea repede ziua aceea din cauza articolului de ultima pagină), Adevărul de Seară a ajuns la blocul vecin şi acolo a găsit o femeie harnică: „A făcut prăjitură pentru o nuntă!”.
Ăsta da titlu. Am rămas siderat să aflu că femeia aia reuşise să facă prăjitură pentru... o nuntă.
Cel mai mult m-a emoţionat aliniatul PRIMA PRĂJITURĂ sau partea în care se spunea ce calităţi trebuie să aibă un cofetar: „să-i placă ingredientele şi să le cunoască, să simtă aluatul şi crema”... Uaaau!
Dacă vine Adevărul de Seară la mine în bloc le promit alte vedete şi alte titluri: „A mâncat prăjituri la 5 nunţi”, „A şterpelit prăjituri la 7 chefuri” sau „A făcut băutură pentru o nuntă, dar a băut la 15 nunţi!”
Potenţial este, trebuie doar să căutaţi, stimaţi ziarişti!
Parafrazându-l pe Traian Băsescu putem încheia doar aşa: „Felicitări, Dinu Patriciu!”

*Acest text este un pamflet şi se tratează ca atare: cu zâmbetul pe buze şi cu Adevărul de Seară citit de dimineaţă cu mintea limpede. 

Taguri:personalitate, Adevarul de cu Seara, a mancat, prajituri, 5 nunti

Ratari

Criticisme (4)

Andreiutza
20-08-2010
Si mie imi place sa ma joc cu crema, frishca, ciocolata, miere, capsuni, catushe cu blanitza roz, etc... M-ash baga sa fac prajitura la o petrecere a burlacilor. Singura conditie e sa nu fie nunta de pe sate ca astia nu-s punctuali si se strica ingredientele.
Raspunde
Admin
20-08-2010
As vrea sa stiu cand ajung cei de la Adevarul de seara pe strada Arpacasului, bloc MA4, apartament 26. Avem un vecin care si-a platit intretinerea pe NICI O LUNA!
Raspunde
Un vecin cum se cade
20-08-2010
Pe administratorul blocului MA4 intamplator il cunosc... Poate ajunge si dansul la Adevarul de cu Seara. Sa afle lumea cum taia el chitantele la intretinere, cum ii ierta de datorii pe "prietenii" lui, inclusiv pe Securistul de la etajul 2 si cum mai spargea mingile copiilor din fata blocului...
Raspunde
Admin
20-08-2010
Domnule vecin, te-am recunoscut si sa stie toata lumea ca nu esti cum se cade! Cum adica taiam chitante? Da ce voiai sa le compostez? Nu mai parca masina pe locul rezervat persoanelor cu handicap cati dezunflu rotile!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>