#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Pentru o palma de pamant... in parcare in centrul orasului Alba Iulia

Pentru o palma de pamant... in parcare in centrul orasului Alba Iulia

Revista nr. 44 | 16-08-2010 | Alexandru Mitchievici

Un albaiulian a decis să se lupte cu administraţia oraşului. Călin Ciobanu este un om curajos şi merită să fie sprijinit. El reprezintă un simbol al oraşului Alba Iulia în luptă cu birocraţia şi corupţia administraţiei publice din Alba Iulia.
Călin Ciobanu are un petic de pământ în centrul administrativ al oraşului, dar nu poate intra în posesia acestui pământ. Locul respectiv se află în parcarea improvizată vizavi de Casa de Cultură a Studenţilor.
Disputa omului cu Primăria Alba Iulia este mai veche, dar de cîteva zile a căpătat forme noi: luni, 2 august, omul nostru a săpat (cu un excavator) două şanţuri pentru ca maşinile să nu mai poată fi parcate pe parcela sa.
Administraţia havaiană a decis sancţionarea omului cu suma de 10.000 lei!... pentru lucrări fără autorizaţie.

Vineri, 13 august, povestea a continuat. Răzvrătitul a pus două căpiţe de fân pe pământul său din centrul oraşului. Aşteptăm şi alte amenzi din partea Primăriei... dar el, răzvrătitul, nu se lasă.
Până la derularea altor evenimente în această saga, noi îl sprijinim pe Călin Ciobanu, omul care a avut curajul să se pună primarul dictator Mircea Hava şi administraţia sa coruptă.

Terenul respectiv valorează peste 92.000 euro, dar Primăria ezită încă să plătească aceşti bani lui Călin Ciobanu.
Omul nostru e decis să meargă până în pânzele albe pentru cauza sa... Pentru curajul şi abnegaţia sa, noi îi acordăm titlul de cetăţean de onoare al revistei electronice Plaiu Luminatu !

 


Pentru o palma de pamant... in parcare in centrul orasului Alba Iulia Pentru o palma de pamant... in parcare in centrul orasului Alba Iulia
Taguri:pentru, palma, pamant, parcare, centrul, orasul, Alba Iulia, razvratit, Calin Ciobanu, Mircea Hava

Ratari

Criticisme (1)

Mircea
18-08-2010
consider ca omului trebuie sa i se faca dreptate. E bine ca avem inca oameni cu curaj si initiativa.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>