#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Unirea Alba Iulia este inca in vacanta... doar amical cu Ariesul Turda

Unirea Alba Iulia este inca in vacanta... doar amical cu Ariesul Turda

Revista nr. 43 | 12-08-2010 | Catalin Constantin

„Meciul” a fost mai aprins pe marginea terenului...
Stadionul „Cetate” din Alba Iulia a găzduit ieri seară partida amicală dintre Unirea Alba Iulia şi Arieşul Turda.
La final scorul arăta 0-0.
Temperatura de afară dar şi lipsa mizei şi-au pus clar amprenta asupra jocului iar ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârşire. Uniriştii au dat emoţii formaţiei oaspete în repetate rânduri prin Andrei Zăgrean şi nou-venitul Istvan Szabo.
Unirea Alba Iulia a jucat cu Rotaru – G.Negură, A.Poverlovici, Soporan, Giurgiu - Fl. Sabou(Gaz Metan Mediaş), R.Dâlbea, Selagea, C. Cristea – I. Szabo(Dinamo II), Zăgrean. Au mai jucat: M.Lasc - Sg. Costea, S. Mureşan, M. Oprea, I. Grozav, Potopea, Al. Popa, F. Himcinschi şi A.Vasinca. Antrenor: Marius Baciu.
Meciul de pe marginea terenului a fost parcă mai interesant. Fostul unirist Marcel Rusu (actualul principal al grupării turdene) a oferit un „show” de liga I. Mai întâi principalul vulturilor roşii a stârnit râsul tribunei la o fază la care unul dintre mijlocaşii săi a fost la un pas de autogol.
Mai târziu Marcel Rusu a izbutit să stârnească în tribuna aproape goală huiduieli. Spre finele jocului. Fostul secund unirist a avut o altercaţie verbală cu Adrian Bicheşi, iar atitudinea lui Marcel Rusu a fost imediat taxată de Marius Baciu şi apoi de de spectatorii aflaţi la tribuna I.

La sfârşitul perioadei de pregătire, elevii lui Marius Baciu au programat sâmbătă, 14 august, ultimul amical. „Alb-negrii” vor disputa astfel ultima partidă de verificare în compania nou-promovatei Voinţa Sibiu. Partida va avea loc de la ora 11.00 pe stadionul „Municipal” din Sibiu.


Unirea Alba Iulia este inca in vacanta... doar amical cu Ariesul Turda Unirea Alba Iulia este inca in vacanta... doar amical cu Ariesul Turda Unirea Alba Iulia este inca in vacanta... doar amical cu Ariesul Turda
Taguri:FC Unirea, Alba Iulia, vacanta, amical, Ariesul Turda, Marius Baciu, Marcel Rusu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>