#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Inca un pestisor in plasa celor de la Scutul Padurii

Inca un pestisor in plasa celor de la Scutul Padurii

Revista nr. 446 | 16-05-2018 | Alexandru Mitchievici


Doar peşti mici, mici, foarte... prinşi de poliţişti în cadrul programului Scutul Pădurii.


În perioada de 2-15 mai 2018 poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Județene Alba şi ai Direcţiei Silvice Alba au făcut un control la punctul de lucru din localitatea Poiana Aiudului, comuna Livezile, al unei societăţi comerciale specializată în prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă pentru 13,28 metri cubi de material lemnos, în plus nu au putut justifica lipsa, din gestiunea societăţii, a cantităţii de 94 de metri cubi de material lemnos, de diferite esenţe.

Drept urmare, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar complementar s-a dispus confiscarea cantităţii de 13,28 metri cubi de material lemnos şi confiscarea valorică a cantităţii de 94,262 mc material lemnos.

*Noi mai aşteptăm încă amenzi pentru cei care vând LEMN TĂIAT ILEGAL celor de la Kronospan şi Schweighofer Industrie...
 
 
Sursa foto: IPJ Alba 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: pestisor in plasa, Scutul Padurii, exploatare, masa lemnoasa, Kronospan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>