#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga

U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga

Revista nr. 40 | 18-07-2010 | Alexandru Mitchievici

Ieri, sâmbătă, 17 iulie, Universitatea Cluj a disputat primul meci pe terenul Cetate din Alba Iulia. Un meci amical, teoretic fără miză.
Clujenii au jucat contra Gaz Metanului din Mediaş, o echipă obişnuită cu jocul de prima ligă, mai închegată, mai pragmatică. Medieşenii au fost conduşi de antrenorul Cristi Pustai – un fost unirist.
Banca tehnică a clujenilor este una temporară, cu Marian Pană, Dorin Zotincă şi Emil Szolomajer pe banca tehnică.
Până la urmă s-au impus „oaspeţii” din Mediaş, prin golurile lui Aganovic (min. 50), Dudiţă (min. 83). În prima repriză, „gazdele” clujene au băgat mingea în poarta medieşenilor, dar golul a fost anulat pentru fault în atac.

Problema e că U Cluj are peste câteva zile (în 25 iulie) meci cu Steaua şi în meciul clujenilor ceva nu se leagă. Universitatea mai are nevoie de oameni şi de un antrenor. Jocul lor e aproape de liga a II-a. Trebuie îmbunătăţiri, că altfel se bucură Paszkany de dezastrul (ipotetic) al „şepcilor roşii”.

Să mai spunem că în stafful clujean se află şi Ion Mărginean „Limoniu”... deocamdată neoficial.
Clujenii îşi vor disputa partidele din prima ligă de fotbal la Alba Iulia până când va fi gata stadionul cel nou din Cluj.
No, bine, mă! Luaţi-o mai oblu! Musai să faceţi treabă faină!
 


U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga U Cluj a jucat primul meci pe Cetate… prea amical pentru prima liga
Taguri:U Cluj, a jucat, primul, meci, pe Cetate, Alba Iulia, prea amical, prima liga, Marian Pana, antrenor, sepcile rosii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>