#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ninsorile din ultimele zile au bulversat viata politica din Alba Iulia. Politicienii se pregatesc de Craciun

Ninsorile din ultimele zile au bulversat viata politica din Alba Iulia. Politicienii se pregatesc de Craciun

Revista nr. 438 | 23-03-2018 | Alexandru Mitchievici


Martie 2018... Anotimpuri reversibile. În locul iepuraşului de Paşte vine porcul de Crăciun...


Iată că după ce la sfârşitul lui februarie au cântat păsărelele şi ne-am plimbat pe străzi (că parcuri nu mai sunt), iată iarnă revine în forţă... luând cum se spune autorităţile pe nepregătite. Aşa cum sunt de obicei.

Văzând atâta zăpadă, firma Flash (adică SC Flash Lightning Services SA) a venit la Primăria Alba Iulia cu oferta minunată de anul trecut: beculeţe închiriate cu 275.000 de euro (atât a plătit Primăria Alba Iulia pe beculeţe în iarna 2017-2018).

Mihai Coşer, un fel de Nelu Barbu al Primăriei Alba Iulia, a spus că toată noaptea au circulat prin municipiu 40 de maşini de curăţat zăpada: 2 la prefectură, 2 la primărie, 1 la şcoala de băieţi, 1 la PDL, 1 la PSD, în total 40, monşer.... Bietu’ Mihai, tocmai se uitase la nişte desene animate: Ali Hava şi doar 40 de hoţi !
 
De altfel văzând atâta ditamai ninsoarea, firma de deszăperire a venit la Primărie şi a oferit şpaga uzuală pentru un nou contract cu adminitraţia smart ! 
 
De trei zile la Primăria Alba Iulia cântă numai colindele lui Ştefan Hruşcă, ştiţi cu... leru-i ler, iar Mircea Hava se pregăteşte de ziua sa de naştere... pe 26 decembrie.

Consilierii să le zicem liberali (fostul PDL) din CJ Alba l-au vizitat pe Ion Dumitrel şi au colindat: „O praz frumos, o praz frumos”...

Mircea Trifu a părăsit sala de şedinţe a CL Alba Iulia spunând ofticat: „M-au dat afară din şedinţă, e dictatura FSN-ului. Apropo de FSN şi alţi porci, cică vine Ignatu’, aşa că eu mă duc să tai purcelul... că trebuie să duc nişte şorici acasă !”
 
Mai mult chiar, deputatul moţilor Corneliu Olar a venit într-o suflare cu 50.000 de brazi, proaspăt tăiaţi pentru piaţa din Alba Iulia, Sebeş şi Aiud...

De asemenea, jumătate din politicieni şi-au anulat concediile din ţări exotice, şi s-au reprogramat în staţiunile din Austria, Franţa şi Munţii Şureanu, Elveţia României, cum spun unii tâmpiţi din presă... Cealaltă jumătate e la fel de fericită, toţi şi-au luat amantele şi se duc în Parcul de la Catedrală alături de primarul Mircea Hava ca să aprindă luminiţele de Anul Nou !
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: viata politica, politicienii se pregatesc, taiatul porcului, de ignat, zapada, beculete, luminite, Stefan Hrusca

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>