#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Mircea Trifu a lansat o invitatie publica pentru aderare la noua sa formatiune, Actiunea Nationala Alba

Mircea Trifu a lansat o invitatie publica pentru aderare la noua sa formatiune, Actiunea Nationala Alba

Revista nr. 437 | 13-03-2018 | Alexandru Mitchievici


Mircea Trifu îi invită pe cetăţeni să adere la noua sa formaţiunea civică înfiinţată de el în 2017. A.N.A. - Acţiunea Naţională Alba.


În vârstă de 46 de ani, Mircea Trifu este consilier local independent în Consiliul Local Alba Iulia din anul 2016, un consiliul controlat ferm de pedeliştii (foştii fesenişti) ai primarului Mircea Hava la care s-au adăugat câţiva vechi liberali.

Iată cum sună invitaţia lui Mircea Trifu pentru potenţialii aderenţi la A.N.A.: „Va salut cu respect.În cei, aproape doi ani, de când va reprezint în consiliul local al primariei municipiului Alba Iulia, am încercat zilnic sa construiesc fundamentul unei acţiuni civice care sa scoata oraşul nostru de sub puterea unui sistem totalitar instaurat la începutul anilor 90 sub numele de FSN şi metamorfozat apoi in diferite faze în PD, PLD, PDL , culminând cu celebrul „travesti politic” numit astazi PNL. Am convingerea ca doar o construcţie politica de centru-dreapta, izvorâta din profunzimea creştinismului românesc, din identitatea noastra naţionala, ne pot redobândi încrederea ca suntem o mare naţiune.Începând de astazi, voi sprijini construcţia acestei formaţiuni politice”.

Mircea Trifu s-a născut la 16 februarie 1972, este albaiulian cu originile la Bucerdea Vinoasă, judeţul Alba, şi Şomcuta Mare, Maramureş.
 
Singurul succes politic al lui Mircea Trifu în Consiliul Local a fost un proiect de hotărâre privind popularea cu cegă a râului Mureş... ))))))

Misiunea politică a lui Mircea Trifu e puţin spus dificilă. PDL-ul lui Mircea Hava (metamorfozat pervers în PNL) controlează autoritar Consiliul Local Alba Iulia, iar PSD, PMP şi ALDE fac o simplă figuraţie. Votul Opoziţiei nu contează în economia votului politic din C.L. Alba Iulia.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: cega, peste, raul Mures, oameni noi, Actiunea Nationala Alba, politicieni corupti, pedelisti, fesenisti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>