#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Planul de guvernare al PSD, scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri

Planul de guvernare al PSD, scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri

Revista nr. 431 | 29-01-2018 | Alexandru Mitchievici


Facerea celui de-al treilea Guvern PSD-ALDE se face cu multă durere, cu poticneli, dar şi miştocăreală. Toată lumea ştie că Guvernul Dăncilă va fi condus de fapt de Liviu Dragnea, cel care este şi părintele spiritual al programului de guvernare....


În acest context, declaraţia preşedintelui UDMR Kelemen Hunor este savuroasă, citată de toată presa românească: „A citit careva planul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri. Se va decide săptămâna viitoare referitor la acest plan de guvernare şi ar fi foarte bine dacă v-aţi exprima şi voi părerea. Eu aş fi foarte bucuros ca mâine dimineaţă să citiţi acest program de guvernare şi să ne spuneţi ideile voastre până luni dimineaţa. Avem şi noi idei referitoare la perioada următoare pe care vrem să le prezentăm. Toate aceste acorduri sunt pe plan îndelungat".
 

*Guvernul condus de Vasilica Viorica Dăncilă a fost votat în Parlament în ziua de 29 ianuarie 2018. În după-masa aceleiaşi zile, Guvernul a depus jurământul la Palatul Cotroceni în faţa preşedintelui Iohannis.
*Guvernul Dăncilă este al treilea guvern PSD în ultimul an... 
 
Foto: nineoclock.ro
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: planul de guvernare, ministerul agriculturii, printre doua beri, Vasilica Viorica Dancila

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>