#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Lansarea volumului Ganduri despre... viata, o realizare de mult dorita

Lansarea volumului Ganduri despre... viata, o realizare de mult dorita

Revista nr. 431 | 25-01-2018 | Alexandru Mitchievici


Frumos început de an, propice pentru lansări de carte, expoziţii de pictură sau alte evenimente culturale... În urmă cu câteva zile elevă din Sebeş şi-a lansat primul volum: „Gânduri... despre viaţă”, volum apărut în 2017 la Editura Emma Books. Crina Bogin are 17 ani şi este elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic Sebeş.


„Despre lansarea primului meu volum vreau să spun că este o primă realizare importantă din viaţa mea, pe care sufletul meu a dorit-o de multă vreme, cu tot dinadinsul şi pe care nu cred că aş fi reuşit-o fără sprijinul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, al Bibliotecii Municipale, dar nici fără sprijinul familiei.

Cât despre impulsul dat de a-mi publica cartea, care la început nu ştiam că va fi o carte, un prim rol important l-a avut tata, iar mai apoi vocaţia şi dorinţa mea „de fier”. Aş vrea să menţionez că scriu de la vârsta de 10-11 ani. De atunci am simţit că acesta este drumul pe care trebuie să îl urmez, un drum potrivit sensibilităţii mele, dar pe care la acea vârstă, deşi scriam pagini întregi, aproape zilnic, îl consideram ca fiind un mod de relaxare, nu îi dădeam chiar aşa de mare importanţă. Nici o clipă nu mă gândeam că eu, peste câţiva ani, voi avea parte de lansarea primului volum.

Iar despre prezenţa la lansare, spre uimirea mea, au fost în jur de 70-80 de persoane: familie, prieteni, elevi şi profesori. Cred că în acea seară, am simţit cele mai puternice emoţii de până atunci, pe care cu greu mi le-am putut stăpâni”.

Atmosfera de la lansare volumului a fost completată de membrii Cenaclului „Sunetul muzicii” (din care şi Crina face parte), participanţi la cursul de chitară gratuit coordonat de prof. Nick Iosub.

Crina Bogin: „Vreau să mulţumesc încă o dată Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş şi Bibliotecii Municipale Sebeş pentru frumoasa colaborare şi specific faptul că plănuiesc să mai scriu, drept pentru care, cu siguranţă vom mai colabora”. 
 
 
*Lansarea cărţii a avut loc luni, 21 ianuarie 2018.
 

CITEŞTE şi:
 

Lansarea volumului Ganduri despre... viata, o realizare de mult dorita Lansarea volumului Ganduri despre... viata, o realizare de mult dorita Lansarea volumului Ganduri despre... viata, o realizare de mult dorita
Taguri: lansarea cartii, ganduri despre viata, o realizare dorita, Sebes, eleva, biblioteca municipala

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>