#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Sa nu uitam nicicand sa udam trandafirii...

Sa nu uitam nicicand sa udam trandafirii...

Revista nr. 431 | 01-02-2018 | Alexandru Mitchievici


1 februarie 2018. Au trecut câteva ore de la celebra Blue Moon care a fost de fapt roşie, o lună roşie, în semn de apreciere pentru Ioan Dîrzu, liderul social-democraţilor din judeţul Alba.


Preşedintele PSD Alba împlineşte 51 de ani. Un bun prilej să-i urăm şi noi deputatului Ioan Dîrzu un sincer şi călduros La Multe Primăveri !

În aşteptarea aniversării, Ioan Dîrzu a primit mai multe cadouri de la cunoscuţi şi prietenii politici:

Dragnea i-a promis că-l face Ministru al Agriculturii în 1 februarie 2020, când va fi instalat Guvernul PSD-ALDE nr. 7.

De 3 zile Mircea Trifu ascultă şi sheruieşte doar piesa lui Florin Bogardo: „Să nu uităm (nicicând) să iubim trandafirii”! A trebuit să schimbe v'o trei batiste de azi dimineaţă.

Mircea Hava i-a trimis o remorcă de pavele şi o felicitare pe care era scrisă următoarea zicală... „drumul spre primărie e pavat de Elis Pavaje şi Florea Grup” !

Colegii din CJ Alba i-au promis că nu vor vota bugetul judeţului !
 
De la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, generalul Dărămuş promite ca judeţul Alba să fie pe un loc fruntaş la comasarea şcolilor !

În spiritul vremurilor pe care le trăim, senatorul PSD de Alba Daniel Breaz i-a trimis o sticlă de vin cu pamblică roşie !
 
De asemenea, Ioan Dîrzu a primit un telefon, anonim, în care cineva fredona amuzat: „Zuzu, Zuzu, marş la lucru!”... Era deputatul liberal Florin Roman, dar să nu mai spuneţi la nimeni ! 

Foştii colegi de la Albalact i-au trimis lui Dîrzu o ladă cu Zuzu, degresat şi inofensiv, eco, tradiţional, de casă, fără e-uri, pentru cafeaua de la Partid!

Ioan Lazăr, de la alde colegii social-democraţilor, a uitat de ziua lui Dîrzu... Alianţa PSD-ALDE funcţionează din An în Paşti. Mai este pân' la Paşti, aşa că...

De la Ciugud, Ghiţă Damian i-a trimis o hârtiuţă cu demisia din partid. De onoare !

Ministrul Daea de la Agricultură i-a trimis un berbec merinos ca să apere sediul PSD Alba cât timp deputatul e la Bucureşti cu treburi, chestii, socoteli...
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 
 
Foto: Alba Iulia, 30 noiembrie 2017 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: sa nu uitam nicicand sa iubim trandafirii, Ioan Dirzu, primarie, de Pasti, Ioan Lazar, Marcela Daramus, comasarea scolilor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>