#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
O piata pentru secolul XXI

O piata pentru secolul XXI

Revista nr. 431 | 29-01-2018 | Alexandru Mitchievici


Imagini dezolante la Alba Iulia în ianuarie 2018. Frig, mizerie, sărăcie. Piaţa agroalimentară din Centrul oraşului are o imagine dezolantă, mai potrivită cu lumea a treia.


Probabil aşa arată pieţele în Uganda, Bangladesh sau Papua Noua Guinee... Noi parcă suntem totuşi în Uniunea Europeană, în secolul XXI !

De aproape 4 ani oamenii vin la piaţă, stau în frig sau în soare, în vânt sau în ploaie. Într-un fel oamenii sunt de înţeles: fiecare încearcă să vândă în piaţa aia mizerabilă câte ceva din produsele realizate în gospodăriile proprii. Din fericire ANAF-ul nu i-a luat la puricat pentru cei câţiva lei făcuţi la aşa-zisa piaţă agroalimentară din Centru. Încă...
 
Primăria e dezinteresată de ceea ce se întâmplă în această... piaţă, e dezinteresată de condiţiile în care stau oamenii aici, pieţarii şi cumpărătorii. Oricum, primarul a anunţat, aşa pe ocolite, că nu candidează pentru un nou mandat. 

Ca să-l parafrazăm pe acel personaj din Târgu Ocna, celebru pe youtube: ori suntem în secolul XXI ori nu mai suntem ?!

Dacă de la administraţia albaiuliană pieţarii nu se aşteaptă la nimic bun, vremea vine în ajutorul oamenilor: în această săptămână se anunţă temperaturi de 7-10 grade Celsius !
 

Foto: Alba Iulia, 26 ianuarie 2018
 

CITEŞTE şi:
 

O piata pentru secolul XXI O piata pentru secolul XXI O piata pentru secolul XXI
Taguri: piata pentru secolul XXI, piata agroalimentara, administratia locala, primaria, mizarabila

Ratari

Criticisme (2)

horea
30-01-2018
NU, PRIMARIA NU E DEZINTERESATA, CI LE PERCEPE TAXE ACELOR OAMENI PENTRU CA EI SA ISI VANDA MARFURILE IN COCINA ACEEA ! DAR SA VEZI IN ANUL PREELECTORAL CE INAUGURARE DE PIATA VOM AVEA...SIGUR CEA MAI TARE DIN ROMANIA !
Raspunde
Autor
30-01-2018
cea mai tare din Estul Salbatic European !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>