#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Cateva lucruri mai putin cunoscute despre Mircea Hava

Cateva lucruri mai putin cunoscute despre Mircea Hava

Revista nr. 430 | 23-01-2018 | Alexandru Mitchievici


Se spun multe despre sexagenarul primar de la Alba Iulia, dar sunt lucruri mai puţin ştiute sau chiar necunoscute cetăţeanului de rând. Iată câteva dintre ele:


La Primăria Alba Iulia ai voie să vorbeşti în gura mare despre orice, însă doar în şoaptă despre Elis Pavaje, Florea Grup şi Grup Corint. Sunt lucruri sfinte !

În 2012 când a fost la DNA Alba, primarul Mircea Hava nu a fost chemat pentru vreun dosar de corupţie, ci ca să vadă o colecţie de timbre. Colecţii tematice de timbre: car cu boi şi celebrel cap de bou, din colecţia şefului DNA Alba.

În 2006 Mircea Hava i-a dat Regelui titlu de cetăţean de onoare pentru că Oraşul Alba Iulia avea nevoie şi de ceva maiestuos. Oraşul nu putea să se mulţumească doar cu stăpâni, feudali şi ciocoi - conduşi de un voievod şi un baron, dar şi ăştia doi sunt secănd hend, făcuţi peste noapte din pavele şi fonduri europene...

Chiar şi atotputernicul baron de Alba Mircea Hava a fost copil inocent cândva, dar numai când era mic.

Hava pleacă la Parlamentul European nu pentru că acolo nu există DNA, ci pentru că nu suportă ideea de a avea pensie nesimţită dată de statul român !

Mircea Hava crede cu sinceritate în conceptul Alba Iulia smart-city: adică un loc unde sunt băieţi deştepţi, firme smart, contracte cu dedicaţie smart, alegători smart, chiar şi o Opoziţie „smart”, incapabilă să producă un contracandidat serios.

În evreieşte Hava înseamnă „viaţă” sau „Eva”, acum poate înţelegem slăbiciunile fireşti, umane, pentru farmecele urmaşelor celei care i-a dat mărul lui Adam !

Se zice că primarul Hava cere zeciuială la toate firmele care vor să facă biznisuri la Alba Iulia. Total fals ! El cere 30 la sută !

Tinerii albaiulieni nu pleacă din oraş pentru că la Alba Iulia sunt salarii mici şi angajările se fac pe pile-cunoştinţe-şi-relaţii, ei pleacă aşa, ca să poată aduce cadouri faine la părinţi din An în Paşti, adică la Crăciun şi de Paşte.

Pentru că propriul fiu se mulţumeşte cu un job călduţ la ADR Centru, refuzând să moştenească şefia Primăriei, Mircea Hava l-a înfiiat pe Nicolaie Moldovan. Pe Roman nu putea să-l adopte că e taur şi sunt incompatibili zodiacal...

În 2006 când hoţii i-au spart casa lui Mircea Hava nu au furat sute de mii de dolari, aşa cum se spune, ci nasturi, ace, un portret cu Traian Băsescu şi o hârtie de 2.000 de lei cu eclipsa de soare din 1999 !

Dimineaţa nu se duce la Hotel Parc pentru masaj, cum se zice prin târg, se duce pe Cetate şi fuge împreună cu Trifu pentru salvarea Stadionului.

Cetatea se numeşte Alba Carolina pentru că nu se putea numi simplu Cetatea Hava Iulia.

Parcul Custozza a fost ras nu pentru că Hava urăşte copacii şi ciorile, ci pentru că a dorit să facă o fântână arteziană care să-i răcorească pe oameni vara când aşa-numita Piaţa Cetăţii e un deşert de pavele !

S-a spus că în 2012 Hava s-a întâlnit cu Dragnea în Teleorman, cei doi discutând trecerea lui Hava în PSD. Nu e adevărat ! Hava a vrut doar să vadă dacă în Teleorman există DNA !
 
 
Foto: baronul Hava şi voievodul Sabău la o plimbare prin fostul parc Custozza, 16 septembrie 2014 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Mircea Hava, parcul Custozza, pavele, Traian Basescu, hotii, alegatori, baietii destepti

Ratari

Criticisme (1)

yesman
26-01-2018
Eu cred ca l-a infiiat si pe Gabi Plesa, ca el la orice zice Hava spune: "Da, asa e, cata dreptate aveti!" N-am crezut ca voi ajunge sa-l vad pe Gabi in halul asta.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>