#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Sfantu Asteapta a sosit. Iohannis a acceptat ca prim-ministru o videleza

Sfantu Asteapta a sosit. Iohannis a acceptat ca prim-ministru o videleza

Revista nr. 429 | 18-01-2018 | Alexandru Mitchievici


Se întreba un prieten poet pe facebook: ce sunt videle, cine sunt videle, de unde vin ? De ce sunt videle mai speciale ?


Videle sunt nişte fiinţe extraordinare, miraculoase, fantastice, un fel de iele, care au puteri supranaturale. De aia au ajuns în Guvernul lui Dragnea: secretara Carmen Dan a ajuns Ministru de Interne, iar dăscăliţa Viorica Dăncilă a ajuns chiar prim-ministru...

Preşedintele Iohannis, cel care a refuzat-o pe Sevil Shhaideh (nu ştim prea bine de ce), iată o acceptă acum ca premier pe doamna Viorica. Iohannis a declarat entuziasmat: „E cea mai bună alegere a PSD-ului. Am încredere deplină în doamna Viorica. Bruxelles-ul se miră, Londra ne aplaudă, Washingtonul ne invidiază”.
 
Şi Iohannis a semnat grăbit numirea doamnei Viorica pe postul de prim-ministru. Şi-a făcut iute bagajele, pentru că începe weekend-ul şi merge la schi în Munţii Şureanu ! 

Spre deosebire de Liviu Dracnea, venit de la PDL (fostul PD), doamna Viorica a activat doar în PSD. Din 1996. Ăsta e marele ei merit: nu a schimbat partidele ca şeful său pe linie de partid.

Când am văzut-o pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Carmen Dan în Guvernul PSD-ALDE am zis că „mai jos de atâta nu se poate!”. Ei bine, Dragnea ne spune că se poate şi a numit-o premier pe doamna Viorica, cea care spunea că Iranul şi Pakistanul sunt membre UE.

Doamna Viorica este primul premier femeie din România. Credeam că prima femeie premier va fi numită doar la Sfântu Aşteaptă (sau Sfântu Ghinion, cum i se mai spune). Dar Sfântu Aşteaptă a sosit, se numeşte Klaus Werner Iohannis !
 
Problema este cât va rezista doamna Viorica la Palatul Victoria. O prinde vacanţa de vară la Guvern ? Şi după ea cine va urma ? Bombonica Prodana ? 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 
 
*Europarlamentarul Vasilica Viorica Dăncilă s-a născut la 16 decembrie 1963, la Roşiorii de Vede, în judeţul Teleorman.
**Videle este oraş miraculos din judeţul Teleorman, un judeţ cu totul special care l-a dat ţării şi lumii pe Liviu Dragnea
 
Sursa foto: facebook
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Sfantu Asteapta, Bombonica Prodana prim-ministru o videleza, Liviu Dracnea, Lia Olguta Vasilescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>