#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Deputatul Florin Roman o acuza pe sefa ISJ Alba ca vrea sa inchida mai multe scoli si gradinite

Deputatul Florin Roman o acuza pe sefa ISJ Alba ca vrea sa inchida mai multe scoli si gradinite

Revista nr. 429 | 19-01-2018 | Alexandru Mitchievici


În ultimele postări, deputatul Florin Roman o ciufuleşte rău de tot pe Marcela Dărămuş, inspector şcolar general la IŞJ Alba. Nu scapă de criticile acide nici fiica inspectorului general, nici colegii din PSD Alba.


Deputatul liberal o numeşte pe şefa IŞJ Alba „Groparul şcolilor”...

POST 4: „In timp ce groparul învățământului judetean, Marcela Daramus, își face cumpărăturile la Strasbourg, alături de colegii de partid, dascălii sunt presați sa închidă scoli, gradinite, sa reducă personalul sau chiar fondul de salarii. In dispreț total fata de dascăli, in timp ce le cere acestora sa strângă cureaua, “blonda” PSD o implantează pe fiica ei, cu ajutorul ministrului Liviu Pop, zis “Genunche”, intr-o funcție cheie a învățământului romanesc! La doar 27 de ani, juna doamnei Daramus, jurist de profesie, este proptita in funcția de director al Centrului National de dezvoltare a învățământului profesional și tehnic!!!!! Munca de 27 de ani a unor specialiști recunoscuți la nivel national, ca Madlen Șerban și Gabriela Ciobanu se duce pe apa sâmbetei, pentru ca trebuia sa se facă loc pentru fata lu’ mama! Este păcat ca domnișoara este “ajutata” in acest fel și urmează un drum al pilelor pe care madam Daramus l-a bătătorit foarte bine! Este moral sa cereți, doamna Daramus, in acest caz, profesorilor sa reducă posturi? E o întrebare simpla! Mulțumesc celor care mi-ați semnalat și alte aspecte! Rând pe rând vom discuta despre toate pentru ca nu te joci cu viitorul copiilor altora, in timp ce pe al tău îl mângâi părintește, in defavoarea altora!”

POST 3:„Abramburica” de Alba, blonda de ISJ Alba se plimba la Strasbourg! La presiunile ei, la Liceul Sportiv Alba Iulia se decide închiderea ciclului gimnazial, de la școala din Micesti! Madam Daramus se plimba cu partidul iar învățământul judetean este pus la pământ de Viorica Dancila de Alba! Probabil ca duamna Daramus crede ca e in Pakistan, unde promovează turismul! Pe bune:))?”

POST 2: „De azi dimineața stau in audiență și pe telefon cu părinți, dascăli și primari revoltați de decizia de închidere a unor scoli și gradinite in județul Alba, la presiunea politica a unei agramate, inspectorul școlar general, madam Marcela Daramus. In timp ce “blonda” din PSD Alba se plimba la Strasbourg, inspectoratele adjuncte continua presiunile asupra directorilor sa închidă unitățile școlare. Ieri vorbeam de școlile din Obreja, Cistei, Oiejdea, Bucium Poieni etc. Azi am primit in audiență părinții de la Gradinita Galda de Sus, unde acestora li s-a comunicat ieri închiderea grădiniței, care funcționează de pe vremea lui Ceaușescu. Tot azi am fost informat ca s-a decis in Consiliul de Administrație închiderea școlii din satul Mărgineni, comuna Salistea. Totodata s-a decis restrângerea activității la școlile din Tartaria și Salistea Deal, in sensul ca clasele a III-a și a IV-a vor fi relocare in centrul de comuna. Reprezentantul primarului in Consiliul de Administrație a semnat împotriva acestor decizii! Părinții și copiii sunt dați peste cap iar madam Daramus pozează la Strasbourg alături de colegii din PSD!”

POST 1: „In timp ce in județul Alba, la presiunea Inspectoratului școlar, se iau zeci de decizii de închidere a unor scoli și gradinite, se reduc posturi, inspectoarea generală, Marcela Daramus, duduia in rosu, se fotografiază țantoș in fata Parlamentului European de la Strasbourg, alături de o delegație a PSD Alba!!! Acasa copiii și părinții sunt lăsați ai nimănui, iar tovarașa Daramus a plecat la cumpărături! Mare-i grădina ta Doamne!”

Aşteptăm şi o reacţiei a inspectorului şcolar general Marcela Dărămuş, care are şi funcţie de consilier judeţean din partea PSD...
 
 
Sursa foto: Florin Roman/ Facebook
 

CITEŞTE şi:
 

Deputatul Florin Roman o acuza pe sefa ISJ Alba ca vrea sa inchida mai multe scoli si gradinite
Taguri: acuzatii, sefa ISJ Alba, vrea sa inchida, scoli si gradinite, groparul scolilor, Marcela Daramus

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>