#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
La Alba Iulia coalitia psd-alde functioneaza din An in Pasti

La Alba Iulia coalitia psd-alde functioneaza din An in Pasti

Revista nr. 426 | 28-12-2017 | Alexandru Mitchievici


28 decembrie 2017. Azi am murit de râs. Am văzut conferinţa de presă a... să-i zicem coaliţiei PSD-ALDE sau ALDE-PSD Alba, că cam tot aia e. Cum zic soreşiştii din stradă.


Problema e că liderii Alba ai PSD (Ioan Dîrzu) şi ALDE (Ioan Lazăr) aproape că s-au îmbărţişat, mai că, mai că, s-au pupat. De dragul presei.

În ultimele luni, cei doi lideri politici au umblat pe ascuns prin judeţ, evitându-se cu talentul lui Hagi, dar s-a mai aflat. Una, alta. Lazăr l-a adus în judeţ pe Călin Anton Constantin nu-ştiu-cum Tăriceanu aşa pe şestache, în schimb Ioan Dîrzu s-a plimbat cu ministrul Daea la mână pe Valea Sebeşului printre oi şi oieri...
 
Liderii celor două partide şi-au aruncat priviri, vorbe, mici jigniri şi ameninţări...

Mai mult chiar, pesedistul Ioan Dîrzu a spus că nu se joacă ! Dîrzu a promis că dacă Ioan Lazăr îşi mai aduce în vizite de lucru copiii secretari de stat, el va veni cu miniştrii din guvernul Tudose. Sau poate chiar cu liderul suprem... şi nu-i invită pe aldişti la plimbările electoraliste...
 

*Azi, 28 decembrie 2017, la Alba Iulia a avut loc un fel de conferinţă de presă comună susţinută de liderii judeţeni ai coaliţiei PSD-ALDE. Ultima conferinţă comună ALDE-PSD Alba a avut loc în 16 iunie 2017. Conform calendarului comun, următoarea conferinţă comună de presă va avea loc pe 13 iulie 2018 !
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: coalitia psd-alde, functioneaza, din an in Pasti, Ioan Lazar, Ioan Dirzu, pesedistii, soresistii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>