#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai

Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai

Revista nr. 424 | 14-12-2017 | Alexandru Mitchievici


În onoarea regelui Mihai steagul din faţa Catedralei Ortodoxe (Biserica Încoronării, denumirea iniţială) a fost coborât în bernă. Au fost intonate Deşteaptă-te române, imnul de stat al României, şi Imnul Regal, compus de George Enescu. La final Fanfara Centrului de Cultură Augustin Bena al judeţului Alba (dirijor Coriolan Honcaş) a interpretat un cântec funerar.


Au participat membrii Mişcării pentru Regat şi Coroană - filiala Alba, reprezentanţi ai Primăriei Alba Iulia (viceprimarii Paul Voicu şi Gabriel Pleşa), CJ Alba (Ion Dumitrel - prşedinte şi Dumitru Fulea - vicepreşedinte).

A urmat un serviciu religios pentru Regele Mihai oficiat de ÎPS Irineu, arhiepiscop ortodox de Alba Iulia.

Regele Mihai va fi înmorâmântat la Curtea de Argeş sâmbătă, 16 decembrie 2017, urmând a se alătura Reginei Ana, care s-a stins în 2016.
 

CITEŞTE şi:
 

Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai Steagul din fata catedralei ortodoxe din Alba Iulia coborat in berna in memoria Regelui Mihai
Taguri: steagul, catedrala ortodoxe, coborat in berna, in memoria, Regele Mihai

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>