#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Alexandru Sinea, prima declaratie dupa ce a fost retinut de politisti

Alexandru Sinea, prima declaratie dupa ce a fost retinut de politisti

Revista nr. 424 | 13-12-2017 | Alexandru Mitchievici


Directorul DSP Alba Alexandru Sinea a făcut prima declaraţie după reţinerea sa de către poliţişti într-un dosar legat de tăieri ilegale de arbori şi după prima noapte petrecută în arestul poliţiei.


„Beneficiez de prezumţia de nevinovăţie şi îi asigur pe toţi cetăţenii că voi depune, în continuare, toate eforturile în ceea ce priveşte exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Dorinţa mea, în acest moment, este să colaborez cu organele de urmărire penală în vederea soluţionării cauzei şi aflării adevărului. Ca şi până acum, voi depune toate diligenţele necesare pentru a facilita şi urgenta soluţionarea anchetei. La fel ca orice cetăţean, beneficiez de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri definitive şi vreau să-i asigur pe toţi cetăţenii judeţului Alba că acest eveniment neplăcut al vieţii mele nu îmi va afecta activitatea profesională şi voi fi acelaşi om, aplecat spre nevoile tuturor. Presupusele fapte de care sunt acuzat vizează perioada 2013-2015 şi nu au nicio legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu. În continuare, voi da dovadă de aceeaşi transparenţă în ceea ce priveşte relaţia cu mass-media, însă până la finalizarea cercetărilor nu pot da declaraţii deoarece urmărirea penală are caracter nepublic. Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetățenii judeţului că voi fi în continuare de bună-credinţă şi că voi depune aceleaşi eforturi pentru a fi în slujba lor, din postura de director al DSP Alba”, a scris Alexandru Sinea pe facebook.

De obicei în „plasele” oamenilor legii cad doar „peştii” mici, care nu au spate, care nu au dat dreptul unde trebuie sau care sunt pur şi simplu victime ale unor reglări de conturi între diferite grupări politico-economice. Sperăm că în cazul directorului Alexandru Sinea cercetarea sa este o simplă greşeală sau o pripire a oamenilor legii !
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: Alexandru Sinea, declaratie, retinut de politisti, directia de sanatate publica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>