#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Directorul DSP Alba a fost retinut... sa vedem pentru ce

Directorul DSP Alba a fost retinut... sa vedem pentru ce

Revista nr. 424 | 12-12-2017 | Alexandru Mitchievici


Fără a fi un mare fan al lui Alexandru Sinea de la DSP... ştiu ce manevre face doamna Teofila Ţâr şi cum a fost angajată la Primăria Alba Iulia nora dânsei, dar sper sper să nu fie o reglare de conturi, o SIMPLĂ reglare de conturi. Pentru că văd că DNA Alba nu există şi scaunele de la Primărie rămân neclintite.


În multe dosare controversate de la Primăria Alba Iulia numele directoarei economice Teofila Ţâr este legat ombilical de .......... Mircea Hava ! În mod straniu, Alexandru Sinea, fiul doameni Ţâr, este mai apropiat de PSD decât de PDL...

În acest caz îmi pare DOAR o reglare de conturi. Şi atât ! Dar să citim ce zice comunicatul primit de la Poliţie:
 
„În această dimineaţă, poliţiştii din Alba, cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 9 percheziţii la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 450.000 de lei, prin delapidare, fals intelectual şi tăiere, fără drept, de arbori.

La data de 12 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operațiuni Speciale - I.G.P.R., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat 9 percheziţii, toate în judeţul Alba, la domiciliile a 8 persoane bănuite de delapidare, complicitate la delapidare, fals intelectual şi tăiere, fără drept, de arbori şi la sediul unei societăţi comerciale, administrată de către una dintre persoanele bănuite.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada anilor 2013-2015 şapte dintre persoanele bănuite de comiterea faptelor, având calitatea de angajaţi ai unui ocol silvic de stat, din judeţul Alba, ar fi creat un mecanism financiar şi ar fi atribuit unei persoane juridice al cărei administrator era ce-a de-a 8-a persoană cercetată, masă lemnoasă, spre exploatare, din fondul forestier, pentru care ar fi întocmit documente fictive, în vederea tăierii şi valorificării de material lemnos, cu scopul însuşirii de valori din patrimoniul ocolului silvic.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 455.684 lei.

Poliţiştii au pus în executare 8 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”.
 
Aşteptăm să vedem şi prejudiciile imense create de Primăria Alba Iulia prin aşa-zisa restaurare a Ceătăţii Alba Iulia...
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: directorul DSP Alba, retinut, Teofila Tar, afaceri, primaria Alba Iulia, perchezitii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>