#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Cand doi se bat, Himcinschi castiga... si vine pe banca tehnica a FC Unirea Alba Iulia

Cand doi se bat, Himcinschi castiga... si vine pe banca tehnica a FC Unirea Alba Iulia

Revista nr. 38 | 06-07-2010 | Catalin Constantin

FC Unirea Alba Iulia s-a reunit după cele şase săptămâni de vacanţă. Nici bine nu au început pregătirile, că a apărut şi prima surpriză. Nu este vorba de un transfer spectaculos sau despre vreun nume greu al fotbalului ci despre numirea lui Himcinschi în funcția de antrenor principal al grupării din Cetatea Marii Uniri. După ce în ultimele două săptămâni s-a vorbit doar de Văsâi, Ciorceri sau Fane Fogoroşi (care a reuşit contra-performanţa de a retrograda în Liga a IV-a cu CS Zlatna) sau mai ştiu eu ce antrenor, uite că pe banca tehnică a fost numit un albaiulian de-al nostru, un om care se dedică trup și suflet pentru această echipă, Adorian Himcinschi. Sub comanda acestuia au fost prezenţi la reunire 34 de jucători, majoritatea fiind nume noi. Rotaru, Răducanu (revenit CS Zlatna) şi Dani Vlad (Ardealul Cluj), Pistol, Poverlovici, Ilie, Schuller, Potopea, Cisteian Tămăşan, Vasinca, Bălaş, Hârceagă, Stan (toţi CSM Sebeş), Oară (Şimleul Silvaniei), Cristea, Dâlbea, Andor (FC Bihor), Păvălan (CFR Timișoara), Stanciu, I. Grozav (revenit din Belgia),Selagea, Ponoran (Metalul Aiud), Ianc, Marica, Al. Popa, Gavrilă, Man (toți CS Zlatna), Giurgiu, Olah, Negură (liber de contract), Creţiu (Recolta Galda de Jos),  Mureşan, Fabian Himcinschi. Învoişi de la reunire au fost doar doi jucători: Bogdan Bucurică (învoit până joi) şi Sergiu Costea (susţine probe în Germania).


„Am început cu Himcinschi şi Bicheşi, eu sper să o ducem cât mai mult cu ei, deocamdata ei sunt antrenori, dar soarta lor depinde de rezultatele obţinute în jocurile amicale şi oficiale. Din cei 34 de jucători prezenţi astăzi, vor ramane 24 la finele săptămâni. Aşteptăm în continuare să vindem un jucător pentru a ne putea fixa bugetul pentru sezonul următor”, a declarat preşedintele executiv Nicolae Lupu.
Un lucru pozitiv a fost sosirea lui Gabriel Rotaru la reunire, întrucât psotul de portar este deficitar în acest moment pentru gruparea albaiuliană. Acesta va evolua pentru Unirea Alba Iulia cel puţin până în iarna acestui an.
 

Taguri:cand, doi, se bat, Himcinschi, castiga, vine, pe banca, tehnica, FC Unirea, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>