#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Levente Polgar, atletul aiudean care doreste sa participe la ultramaratonul arctic, este sustinut de Universitatea Alba Iulia

Levente Polgar, atletul aiudean care doreste sa participe la ultramaratonul arctic, este sustinut de Universitatea Alba Iulia

Revista nr. 422 | 23-11-2017 | Alexandru Mitchievici


Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia îl susţine pe sportivul aiudean Ioan Levente Polgar care vrea să participe la celebrul maraton 6633 Arctic Ultra 2018.


Pentru a putea fi acceptat în această competiţie extremă, aiudeanul Ioan Levente Polgar trebuie să achite în avans până la sfârşitul lunii noiembrie, suma de 3.200 lire sterline.

„Îi invităm pe toţi angajaţii şi pe studenţii din cadrul UAB (dar şi pe alţi doritori) să îl sprijine, alături de noi, printr-o donaţie personală în obiecte (obiecte mici, simbolice! NU produse alimentare, haine sau electrocasnice!), care vor fi scoase la vânzare, în cadrul unui Târg Caritabil, pentru sume de bani la alegerea fiecăruia. Gestul este unul simbolic!”, se spune într-un comunicat al UAB.

Strângerea de obiecte donate se face în perioada 23-27 noiembrie (joi, vineri, luni), în intervalul orar 8.00-15.00, în următoarele puncte:
Librăria UAB (Corp C, parter)
Departamentul Management-Marketing (Corp B, etajul I)
Rectorat, etajul I, lângă Sala Senatului.

Marţi, 28 noiembrie 2017, în intervalul orar 10.00-14.00, în holul central al Universităţii, în cadrul TÂRGULUI CARITABIL, obiectele donate vor putea fi achiziţionate, la alegere, de către cei care doresc să sprijine demersul sportivului Levente Polgar prin orice sumă donată. La eveniment va participa şi maratonistul aiudean Levente Polgar!
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Polgar Levente, atletul fara un brat, ultra maratonul arctic, sustinut, Universitatea Alba Iulia, UAB

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>