#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Traiasca populismul romano-maghiar

Traiasca populismul romano-maghiar

Revista nr. 421 | 26-11-2017 | Alexandru Mitchievici


Între două mitinguri anti-corupţie în faţa Prefecturii Judeţului Alba, primăriţa Oana se pregăteşte de iarnă. Ca orice primar populist care se respectă, Oana Badea a vizitat parcul de maşini al firmei care se va ocupa de deszăpezire...


De altfel, în spiritul prieteniei milenare româno-maghiare, Oana îşi ia zilnic viceprimăriţa unguroaică de mânuţă (Lőrincz Helga pe numele ei) şi o plimbă peste tot.

Oana nu uită nici astăzi vremurile când era colegă de partid cu Nuţi Udrea, Monica Iacob Ridzi, Elena Băsescu, Raluca Turcan, Monica Macovei şi alte matracuci. Cu nostalgie îşi aminteşte cum îi mai şoptea ea ministrului Funeriu că „Ana are mere”, nu mare. Atunci a pus ea cu băieţii din PDL bazele carierei sale administrative, demonstrând tuturor că orice educatoare are în poşetă bastonul de primar.

Primăriţa nu vrea să repete greşelile lui Horaţiu Josan: ea ştie că primarul Horaţiu Josan a pierdut Aiudul din cauza inundaţiilor din 2005 în timp ce el făcea turism în Portugalia. Aşa că Oana suflă şi în iaurt şi pregăteşte din timp maşinile de deszăpezire...

Întrebată dacă a fost de curând în Rusia, aşa cum o acuză unii prin Aiud, Oana a răspuns vizibil deranjată, chiar iritată: „Nici vorbă de Rusia. Le spun tuturor cârcotaşilor care nu mai pot de grija mea că am fost decât pe litoral, la Marea Neagră... la Soci, să mă ieie de...flori !”.
 

Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare: cu zâmbetul pe buze !
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: traiasca populismul romano-maghiar, deszapezire, masini, tractoras, inundatii, Horatiu Josan, Lorincz Helga

Ratari

Criticisme (4)

Cristea Mihai
26-11-2017
Felicitari domnilor,pune primaria din aiud la poze pe facebook ca si Ceausescu se rasuceste in mormant de invidie :-)
Raspunde
Ioan
27-11-2017
Asta e bolnava lui Base la ce sa ne mai asteptam decat la urmatorele alegeri sa avem grja ca primari sa alegem.
Raspunde
Vâlcă T.
27-11-2017
Din păcate am ales, din inconștiență, două fufe. Amândouă sunt bâtă în administrație. Din fericire, aiudenii s-au convins că au ales niște rebuturi umane. Să le treacă cât mai repede mandatul dacă cumva nu se lasă singure de primărit și...pa, fetițelor.
Raspunde
 
Gâlcă
27-11-2017
Mamăăă,"rebuturi umane", "fufe"... pe mine m-ați convins! Candidati? Vă votez cu toate mâinile si cu toate picioarele! Mai ales cu picioarele.
luminos ca un câne-n dos
27-11-2017
Talentatul macho-ziarist Mitchievici amuză gloatele așa... ca de la retard la retard, târâind cu bărbăție prin mocirlă niște femei care chiar nu merită asta. După gluma fină cu:"Soci, să mă iei de... flori!", urmează probabil poezia de înaltă ținută artistică:"Hai Mărie sus în vie...!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>