#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei

Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei

Revista nr. 421 | 21-11-2017 | Alexandru Mitchievici


Amatorism, ipocrizie sau dezinteres când vine vorba de turism la Alba Iulia ?


Noi spunem că este puţin din fiecare: ipocrizie, amatorism şi dezinteres pentru turism la Alba Iulia şi în judeţul Alba... Soldaţii muzeului albaiulian au trebuit să facă faţă SINGURI la Târgul de Turism al României. Ne referim aici la standul oficial al judeţului Alba, că poate or mai fi fost mici standuri private, ale unor firme...

În perioada 15-19 noiembrie 2017 a avut loc ediţia de toamnă, a XXXVIII-a, a Târgului de Turism al României. Evenimentul a avut loc la Complexul Expoziţional Romexpo.

La eveniment au participat agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, agenţii de asigurări, organizaţii de promovare a turismului din străinătate, organizaţii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România, prestatori de servicii de transport, cazare, agrement, instituţii culturale etc.

Întreg judeţul Alba a fost reprezentat la Târgul de Turism al României de o singură instituţie: Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia. „Mesajul promovat de muzeul albaiulian a fost axat pe actul Marii Uniri şi pe evenimentele organizate cu ocazia Centenarului. Astfel, la standul Judeţului Alba a fost prezentă şi trupa de reenactment Garda Naţională de la Alba Iulia, alături de alte personaje relevante în contextul Marii Uniri: ne referim la fotograful Unirii, Samoilă Mârza, şi primul primar al oraşului, Camil Velican”, se arată într-un comunicat al muzeului abaiulian.

Dintre materialele promoţionale, unul dintre cele mai apreciate a fost flyerul care conţinea Convocarea de la Alba Iulia, se precizează în comunicatul Muzeului.

Oare câţi „specialişti” primesc bani ca să promoveze obiectivele turistice din judeţul Alba ???
 
 
PS: Poate nu s-a înţeles bine. Noi apreciem efortul depus de angajaţii muzeului albaiulian pentru reprezentarea judeţului Alba, dar nu e normal ca un judeţ întreg să fie prezent la un târg naţional de turism de o singură instituţie, fie ea şi Muzeul Naţional al Unirii ! 
 

CITEŞTE şi:
 

Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei Muzeul National al Unirii, singurul ambasador al judetului Alba la Targul de Turism al Romaniei
Taguri: muzeul national al unirii, targul de turism al Romaniei, Samoila Marza, centenarul Marii Uniri

Ratari

Criticisme (1)

alba
22-11-2017
Bravo lor...cat despre ceilalti mancatori de bani "turistici" ar trebui intrebati.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>