#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Se prelungeste perioada de inscriere la sectia de turism din cadrul UAB

Se prelungeste perioada de inscriere la sectia de turism din cadrul UAB

Revista nr. 420 | 17-11-2017 | Alexandru Mitchievici


Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prelungeşte perioada de înscrieri până în data de 29 noiembrie 2017 pentru următoarele cursuri.


Este vorba de:
- Manager în activitatea de turism - curs de specializare, COR 143908, cu durata de 200 ore (4 luni), care se va finaliza cu obținerea certificatului de absolvire;
- Agent de turism - Ghid - curs de calificare, nivel 3, cod COR 5113.3.1, cu durata de 1080 ore (8 luni) care se va finaliza cu obținerea certificatului de calificare.

„Principalul obiectiv al acestor cursuri este formarea unor profesioniști în domeniul turismului, care prin cunoștințele, deprinderile și abilitățile dobândite să ofere servicii turistice de calitate și să gestioneze cu competență și eficiență firmele de turism.

Cursurile se vor derula începând cu luna decembrie 2017 în cadrul Universității şi are ca parteneri pentru practica de specialitate Hotelul Cetate şi Agenţia de Turism Colibri Tour din Alba Iulia.

Certificatele obținute sunt recunoscute, conform legislației în vigoare, de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și au avizul tehnic de specialitate (favorabil) din partea Ministerului Turismului.

Facilități deosebite le sunt oferite studenților/masteranzilor și absolvenților din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în sensul că taxa de școlarizare este redusă cu până la 50%.

Documente necesare pentru înscriere: documente de stare civilă (certificat de naştere, căsătorie - dacă e cazul) și de studii (diplomă de bacalaureat/ licență), C.I., adeverință medicală, adeverință de student/masterand/absolvent UAB – dacă e cazul, document justificativ cu plata taxei etc.

Înscrierile se fac până la 29.11.2017 la sediul Universității, în cadrul Centrului pentru Învăţământ la Distanţă, Frecvenţă Redusă şi Formare Profesională Continuă din Alba Iulia, Strada: Gabriel Bethlen Nr.5, Telefon: +40-0258-806266, Fax: +40-0258-806266, e-mail: departamentulid@uab.ro.

Alte informații și detalii utile se regăsesc la http://idfr.uab.ro/index.php?pagina=pg&id=34&l=ro ”, se arată într-un comunicat UAB.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: perioada de inscriere, sectia de turism cadrul, universitatea Alba Iulia, agent de turism, licenta

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>