#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Medalie de aur pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatul National de 10 kilometri Mars

Medalie de aur pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatul National de 10 kilometri Mars

Revista nr. 418 | 01-11-2017 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 29 octombrie 2017, la Bucureşti au avut loc Campionatele Naţionale de Marş, seniori şi tineret, eveniment care a adus noi rezultate bune pentru atletele din Alba Iulia. Clubul Sportiv Unirea a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional de 10 kilometri Marş, proba pe echipe, feminin senioare, prin rezultatele sportivelor Ana Veronica Rodean, Roxana Panţa şi Georgiana Cornelia Jid.

 
Rezultatele obţinute de sportivii CS Unirea Alba Iulia:
 
Ana Rodean, locul doi, la senioare, cu timpul 47 de minute şi o secundă

Roxana Panţa, locul doi la tineret şi locul patru la senioare cu timpul 51 de minute şi 59 de secunde (un record personal al sportivei)

Georgiana Jid, locul şapte la tineret şi locul nouă la senioare, cu timpul 58 de minute şi 57 de secunde (un record personal al sportivei).
 
Sportivele legitimate la CS Unirea Alba Iulia au fost însoţite de antrenorul Gabriel Avram.
 
„După Campionatele Mondiale de la Londra din luna august, Ana şi-a axat pregătirea pe alergare, marşul trecând în plan secund. Timpul foarte scurt, de doar două săptămâni, dintre Campionatele Naţionale de maraton, unde a devenit campioană naţională, şi Campionatele Naţionale de marş, nu i-a permis sa se refacă complet şi cu atât mai puţin să se pregătească pentru această ultima competiţie din 2017. Astfel că ea a trebuit să se mulţumească cu locul secund, dar a realizat un timp 47:01, la care nici nu îndrăzneam să ne gândim înainte de competiţie.

O surpriza plăcută a produs Roxana Panţa care, deşi se afla la vârsta junioratului, a ocupat locul 2 la tineret şi 4 la senioare cu un rezultat de 51:59 (record personal) care ne dă speranţe în realizarea baremului de participare la Campionatele Mondiale de atletism juniori din iulie anul viitor, care vor avea loc în Finlanda.

Tot cu record personal, 58:57 a terminat şi Georgiana Jid, încă junioară II, contribuind astfel la clasarea pe locul 1 a echipei în competiţia senioarelor.
 
Din păcate, Mihaela Acatrinei a fost victima incompetenţei arbitrilor, fiind descalificată după 8 km, în timp ce era lideră detaşată la tineret şi pe locul 3 la senioare”, a spus Gabriel Avram.

La rândul său, directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureşan, a declarat: „Sunt mândru că muncesc alături de un antrenor precum Gabriel Avram şi cu sportivele pe care el le pregăteşte. Ei sunt cei care reuşesc că ducă numele judeţului Alba pe podiumurile de premiere naţionale şi internaţionale”.
 
Înfiinţat în anul 1974 şi aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, CS Unirea Alba Iulia are în prezent şapte secţii active: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare şi tenis de masă.
 

CITEŞTE şi:
Taguri: medalie de aur, campionatul national, 10 kilometri Mars, CS Unirea, Roxana Panta

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>