#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
In judetul Alba la Teleac a fost construit cel mai mare resort de golf din Romania

In judetul Alba la Teleac a fost construit cel mai mare resort de golf din Romania

Revista nr. 414 | 12-10-2017 | Alexandru Mitchievici


Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, se deschide în Teleac, județul Alba


Comunicat de presă

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, îşi deschide oficial porţile pe data de 15 octombrie 2017, în localitatea Teleac, comuna Ciugud, judeţul Alba. Cu o investiţie de 15 milioane de euro, noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din România, dar şi o serie de facilităţi de cazare şi relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

„Suntem extrem de încântaţi să anunţăm lansarea Theodora Golf Club, un proiect cu viziune pe termen lung, născut din pasiunea pentru golf, un sport pe care îl practic de peste 10 ani. Complexul îşi propune să devină o destinaţie pe harta turismului românesc şi să crească potenţialul turistic al zonei, la nivel naţional şi internaţional datorită poziţionării sale excelente, chiar în inima ţării, în una dintre cele mai valoroase zone româneşti. Theodora Golf Club este o atracţie unică în ţară şi în lume, ce se remarcă în toate serviciile şi facilităţile sale prin atenţia la detalii, oferind o experinţă de relaxare complexă”, declară Ioan Popa, preşedintele Theodora Golf Club.

Resortul a fost construit pe o durată de aproximativ doi ani de zile, designul purtând semnătura unei întregi echipe de profesionişti atât din ţară, cât şi din străinătate.

Inaugurarea oficială a resortului va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2017. Terenul de golf va fi deschis jucătorilor în primăvara anului viitor.

Theodora Golf Club poziţionează România pe harta internaţională a golfului, iar principala atracţie a complexului este terenul de golf, cu o suprafaţă de 56 ha, pe care se desfăşoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din ţara noastră. Proiectul din localitatea Teleac îşi propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în ţările occidentale şi cu oportunităţi de creştere şi în ţara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa – PAR 6, de 735 de metri.

Noul club asigură celor interesaţi de învăţarea acestui sport, posibilitatea iniţierii şi deprinderii tehnicilor de joc, în cadrul zonelor de driving range, atât din exterior, cât şi din interior, urmând să fie deschisă şi o Academie de golf dedicată copiilor, în viitorul apropiat.

Theodora Golf Club este situat la maximum 10 minute cu maşina faţă de Alba Iulia, fiind totodată o destinaţie de interes pentru turiştii străini, distanţa faţă de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind de 1-2 ore.
 

Standarde înalte de ospitalitate

Resortul Theodora Golf Club este localizat într-o zonă deluroasă, pe malul drept al râului Mureş, oferind vizitatorilor o privelişte aparte, înconjurată de natură. Acesta cuprinde un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele plus, care sunt deja disponibile spre rezervare, începând cu 15 octombrie.

Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6.518 m, numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 şi 1 parcurs par 6 - cel mai lung parcurs din Europa. Resortul TGC este situat pe o suprafaţă totală de peste 62 ha din care, bineînţeles, cea mai generoasă parte este alocată terenului de golf (56 ha), iar cele 7 ha sunt ocupate de vilele resortului şi alte facilităţi. În arhitectura sa regăsim 14 vile pentru cazare, 5 vile în regim privat, 1 sală conferinţe, 1 piscină exterioară, clădirea administrativă a clubului care înglobează un driving-range indoor, pro-shop, vestiare, lounge bar şi restaurantul fine-dining.

În completarea facilităţilor de cazare, resortul deţine un restaurant cu o capacitate de 160 de locuri în interior şi 100 locuri pe terasă, ce oferă turiştilor şi publicului larg un meniu select, cu preparate fine dining şi băuturi rafinate. De asemenea, resortul dispune de o piscină exterioară în sezonul cald. Noul resort se poziţionează ca o destinaţie şi pentru mediul de afaceri românesc, locaţia dispunând de o sală de conferinţe de 70 de locuri, precum şi de o sală pentru întâlniri de business mai restrânse.

Pentru mai multe informaţii despre Theodora Golf Club puteţi vizita www.theodoragolfclub.ro, pagina de Facebook Theodora Golf Club şi Instagram https://www.instagram.com/theodoragolfclub/
 

Despre Theodora Golf Club
 
Theodora Golf Club este o experienţă completă, care se dezvăluie tuturor oaspeţilor prin asocierea unică de facilităţi premium care promovează un stil de viaţă pasionat de nou al celui care îşi respectă întodeauna standardele.

Valorile fondatorilor clubului au fost impregnate acestui loc unic în Transilvania pe care vă invităm să îl descoperiţi în vizita dvs. Fiecare detaliu din construcţia şi decorarea clubului poartă amprenta fondatorului, domnul Ioan Popa, iar numele ales, Theodora, cu rădăcini istorice din Grecia Antică, luminează acest loc deosebit, ca un dar care asteaptă să fie înţeles şi apreciat de toţi cei care sunt oaspeţii acestui resort minunat. Theodora Popa este de altfel cel de-al doilea fondator al clubului creat de oameni cu valenţe de artizani, în urma unei pasiuni comune descoperite de câţiva ani, nobilul joc de golf.

În acest loc istoric, din apropierea oraşului milenar Alba Iulia, s-a născut ideea de a crea cel mai mare resort şi club de golf din România pentru ca toţi cei pasionaţi de frumosul sport să poată exersa, acasă, hobby-ul preferat. La răscrucea dintre autentic şi recent a apărut acest nou punct de interes, fermecător pentru vizitatorii şi jucătorii din străinătate, atraşi de povestea acestui loc inedit, din Transilvania Centrală, şi care înseamnă mai mult decât un simplu teren de golf: Theodora Golf Club. Whole in one. Golf & More.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: judetul Alba, Teleac, realizat cel mai mare resort de golf din Romania, biserica moderna, Ioan Popa

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>