#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Steaua revine la Alba Iulia pentru un joc oficial cu Universitatea Cluj

Steaua revine la Alba Iulia pentru un joc oficial cu Universitatea Cluj

Revista nr. 37 | 01-07-2010 | Alexandru Mitchievici

Steaua revine pe Cetate în luna iulie a anului 2010...
Nou-promovata Universitatea Cluj va întâlni Steaua la sfârşitul lunii iulie. Întâlnirea va avea loc pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, în prima etapă a Ligii I de fotbal, ediţia 2010-2011. Încă o dispută sportivă care va avea loc probabil cu casa închisă.
Meciul va avea loc în ziua de 23, 24 sau 25 iulie, în funcţie de cum vor stabili oficialii Ligii I la înţelegere cu televiziunea care difuzează meciurile din ligă.
Steaua şi U Cluj vor redeschide sezonul fotbalistic la Alba Iulia, pentru că FC Unirea Alba Iulia va juca primul joc oficial (în Liga a doua) abia la sfârşitul lunii august.
Până atunci, pe „Cetate” vor evolua „şepcile roşii”, pe care albaiulienii îi vor susţine în toate întâlnirile: primele sunt cu Steaua (în prima etapă), SC Vaslui (în etapa a 3-a) şi Oţelul Galaţi (în etapa a 5-a din Liga I de fotbal).
 


Steaua revine la Alba Iulia pentru un joc oficial cu Universitatea Cluj Steaua revine la Alba Iulia pentru un joc oficial cu Universitatea Cluj Steaua revine la Alba Iulia pentru un joc oficial cu Universitatea Cluj
Taguri:Steaua, revine, Alba Iulia, pentru un joc, oficial, Universitatea Cluj, Cetate

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>