#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
O adevarata personulitatate de la Adevarul de Seara... doctorul Liviu Stoica

O adevarata personulitatate de la Adevarul de Seara... doctorul Liviu Stoica

Revista nr. 37 | 30-06-2010 | Alexandru Mitchievici

Alba Iulia, 30 iunie 2010. Căldură mare, plictis...
Iau un ziar să mai treacă vremea: „Adevărul de Seară” – de Alba Iulia. Cele mai interesante materiale de la „Adevărul de Seară” sunt cele cu personajele puse ca în poziţia drepţi în faţa zidului, la ultima dorinţă, personaje care vorbesc despre ele, despre ce le place, ce nu le place, prostii din astea...
După frizeri, instalatori, coafeze, mecanici auto, barmani, colecţionari de papuci cu toc, după covrigari sau personaje care au înfiinţat asociaţii pentru protecţia melcilor-codobelcilor abuzaţi... În sfârşit, după toţi ăştia, a venit rândul unui personaj adevărat: un doctor – un doctor adevărat.
Uaaau! La „Adevărul de Seară” de Alba Iulia a apărut şi un doctor adevărat. Un doctor special, pentru din ăştia mai dilii – un psihiatru: Liviu Stoica.
Om de ispravă: a candidat la funcţia de preşedinte a CJ Alba în 2008. Dacă ne aducem aminte Liviu Stoica a apărut (ca şi primarul dumneavoastră, de altfel) în reclame electorale alături de minori (lucru interzis de lege).
Liviu Stoica e şi profesor universitar la Universitatea „1 Aprilie” (pardon, 1 Decembrie) din Alba Iulia. Aşadar se prefigurează un nou scandal la universitatea albaiuliană.
Ce-i place? Să primească câte un „cadou”, ceva, o atenţie, un pliculeţ de la pacienţi. Să „taxeze” câte o studentă care nu învaţă prea bine.
Ce nu-i place? Să muncească pe degeaba... pentru prostime! Preferă să muncească pentru el şi famiglia lui!

O personalitate de rangul I. Felicitări „Adevărul de Seară” de Alba Iulia! Felicitări Dinu Patriciu!

Numai la final, după ce am răsfoit tot „Adevărul” am realizat că e seară. Şi că Liviu Stoica nu e personalitatea de pe pagina finală, 16. Era pe prima pagină: tocmai a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru 1.000 de lei luaţi ca MITĂ pentru o adeverinţă (un concediu medical dat la mişto sau pensionare de boală la oha, ceva de genul).

*Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare... cu zâmbetul pe buze!

Taguri:o, adevarata, personulitatate, de la, Adevarul de Seara, Alba Iulia, doctorul, Liviu Stoica

Ratari

Criticisme (3)

BORZA ELIZEU
09-10-2011
Ar vrea multi sa aiba capu lui Liviu Stoica.
Raspunde
papadopoulos
06-05-2012
eu sunt un medic grec care am studiat meditzina in ROMANIA. Am studiat cartile dlui prof. STOICA SI CONSIDER CA ESTE CEL MAI BUN PSIHIATRU DIN ROMANIA! SI TOTI MEDICII GRECI IL APRECIAZA! Ziarustul care scrie acest articol este un tembel psihopat si trebe sa se documenteze si sa apara un interviuy cu dl prof STOICA! Numai asa il vom ierta!
Raspunde
Dreptate
13-06-2014
Dragi cititirori si simpatizanti ai asa zis cel mai bun dr Liviu Stoica, dati-mi voie sa va relatez o parte din cele intamplate cu dl Stoica. Se intampla cu vreo 10-15 ani in urma cand tatal meu s-a dus la un consult pentru a-l pensiona pe caz de boala. In cazul nostru nu a vrut asa zis-ul "plic" ci la solicitat la munca fizica( in perioada respectiva isi construia o casa ). Totul bine si frumos, dar nu a ajuns doar serviciul prestat de tatal meu ci a fost nevoit sa ne ia si pe mine si fratele meu la munca(mentionez eu aveam 10 ani si fratele meu 14).Aa era sa uit sa mentionez, nu lucram doar noi, mai erau si alti candidati la titlul de "pensionari" pe caz de boala. Cata cruzime din partea lui(dr)sa ne tina timp de 2 saptamani in plina vara sa muncim in conditii inumane, de dimineata pana seara fara sa ne dea macar un strop de apa. Asta nu era de ajuns, mai venea si fiul dr-ului pe acolo si se plangea toata ziua ca el conduce o amarata de dacie cand altii au....., bineinteles ca minunatul acum conduce un BMW X6 ALB. Acum cireasa de pe tort: dupa 2 saptamani de munca asidua nu l-a pensioant pe tatal meu si nu am vazut nici macar un cent pentru munca prestata. DECI cat de crud poate sa fie, nici macar nu ia pasat cat de mici sunt copii care lucreaza pt el si nici macar nu a avut intentia sa ne plateasca....Nu contest abililitatile lui profesionale, dar din punctul meu de vedere prima calitate pe care un medic ar trebui sa o aiba: UMANITATEA.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>