#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Albaiulianul Bogdan Lazar, sustinut de tinerii din ALDE pentru o functie de secretar de stat

Albaiulianul Bogdan Lazar, sustinut de tinerii din ALDE pentru o functie de secretar de stat

Revista nr. 413 | 24-09-2017 | Alexandru Mitchievici


În weekend la Alba Iulia a avut loc un seminar organizat de Institutul de Studii Liberale. Seminarul a prilejuit şi o întâlnire a tinerilor din ALDE cu ministrul Energiei, Toma Petcu.


Preşedintele Organizaţiei Naţionale de Tineret din ALDE, Claudiu Daniel Catana, a mulţumit lui Bogdan Lazăr, preşedintele Organizaţiei de Tineret ALDE Alba, care a insistat ca seminarul să aibă loc la Alba Iulia: „Bogdan Lazăr a contribuit la construirea organizaţiei de tineret încă din anul 2014. Ne dorim să avem în viitorul apropiat una dintre cele mai bune organizaţii de tineret dintre toate partidele din România”.
 
Claudiu Catana a anunţat în aceeaşi conferinţă de presă: „Bogdan Lazăr este una dintre persoanele susţinute de organizaţia TLD pentru ocuparea unei poziţii de secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”.

Bogdan Lazăr are 28 de ani, este preşedintele Tineretului PLR (ulterior ALDE) Alba din 2014. Absolvent al Facultăţii de Drept, Bogdan Lazăr este astăzi consilier în cadrul Prefecturii Judeţului Alba.

„Îi aşteptăm pe tineri să se implice în politică, într-un partid autentic de dreapta. În acest moment Organizaţia de Tineret ALDE Alba are aproximativ „50 de membri activi”, după cum subliniază Bogdan Lazăr.

Ioan Lazăr, preşedintele ALDE Alba: „Suntem un partid tânăr, eu promovez tinerii, de asta am fost dat în judecată de Radu Todoran, că am ales un tânăr (Ovidiu Jidveian) pentru a candida la Primăria Alba Iulia. Atât cât îmi stă în putinţă, voi sprijini tinerii, atât la nivel local, cât şi central”.

Bogdan Lazăr este fiul lui Ioan Lazăr, care nu a ascuns niciodată prietenia cu preşedintele mare al ALDE, fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu. Reamintim: în săptămâna 14-20 august 2017 preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a bucurat de câteva zile de concediu pe care le-a petrecut la Alba Iulia şi în judeţul Alba. Tăriceanu a întreprins în acele zile o vizită privată (neanunţată nici măcar jandarmilor) în judeţul Alba, fiind însoţit prin judeţ de Ioan Lazăr...

De altfel, când Tăriceanu a anunţat înfiinţarea PLR în 2014, Ioan Lazăr a fost printre primii care au părăsit PNL şi au pus umărul la constituirea Partidului Liberal Reformator - organizaţia judeţeană Alba. Ulterior PLR şi PC au fuzionat, de aici născându-se ALDE.
 
 
CITEŞTE şi:
Taguri: Bogdan Lazar, sustinut, ALDE, functia, secretar de stat, ministerul sportului, Ioan Lazar, Calin Popescu Tariceanu

Ratari

Criticisme (1)

Radu Todoran
06-03-2018
Iar isi face de cap "inchizitorul sef" al ALDE Alba, domnul Lazar,taind in stanga si in dreapta si facandu-i loc fiului sa urce in fotoliul de secretar de stat-Se pare ca sustinerea lui Tariceanu nu are limite pentru acest om care a distrus organizatia. Apoi, dragi cititori eu nu l-am dat in judecata pentru ca promoveaza tinerii ci pentru faptul ca m-a jignit si discriminat.Eu nu m-am raportat la varsta lui Jidveian pe care Lazar de altfel l-a facut praf si alice cu ocazia alegerilor parlamentare.Pana unde mai poate oare merge prefacatoria ecestui individ?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>