#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
A X-a editie a Conferintei Internationale Dying and Death in 18th-21st Century Europe de la Alba Iulia

A X-a editie a Conferintei Internationale Dying and Death in 18th-21st Century Europe de la Alba Iulia

Revista nr. 412 | 24-09-2017 | Alexandru Mitchievici


În perioada 26-28 septembrie 2017 Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia găzduieşte a a X-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Dying and Death in 18th-21st Century Europe” (Moarte şi murire în secolele XVIII-XXI în Europa).


Organizatorii evenimentului sunt Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Muzeul Naţional al Unirii, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba şi Asociaţia Cremaţionistă „Amurg” din România.

Prima ediţie a conferinţei despre moarte şi murire a avut loc în anul 2007, în urma străduinţelor lui Marius Rotar, un pasionat cercetător de la Universitatea din Alba Iulia. În cei 10 ani de existenţă, conferinţa a adus la Alba Iulia peste 600 de cercetători din 44 de ţări de pe toate continentele.

La ediţia din acest an participă specialişti din 9 ţări. Vor conferenţia în calitate de keynote speakers doi invitaţi de calibru: prof. dr. Jeffrey Tyssens (Vrije Universiteit Brussel, Belgia) şi dr. Zdeněk N. Nespor (The Institute of Sociology, Prague, Cehia).

Deschiderea lucrărilor conferinței are loc marţi, 26 septembrie 2017, ora 11.00, în Sala „Ştefan Apor” a Universităţii Alba Iulia.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: conferinta internationala, moarte si murire, Dying and Death, UAB, morti, Marius Rotar, Zdenek N. Nespor

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>