#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Un pas in urma serafimilor, proiectie de film la Alba Iulia

Un pas in urma serafimilor, proiectie de film la Alba Iulia

Revista nr. 412 | 21-09-2017 | Alexandru Mitchievici


Eveniment cinefil la Alba Iulia. Vineri, 22 septembrie 2017, la caponiera din spatele Palatului Apor (undeva în spatele Bibliotecii Batthyaneum este aleea care duce la caponieră) poate fi vizionat filmul „Un pas în urma serafimilor”, un film de Daniel Sandu, produs de Ada Solomon. Un film care ne aduce aminte de filmul lui Cristian Mungiu „După dealuri”, din 2012.


Filmul a avut loc avanpremiera la Bucureşti în ziua de 18 septembrie 2017. Pe marile ecrane va fi lansat vineri, 22 septembrie 2017, în 35 de oraşe din toată ţara.

La Alba Iulia filmul „Un pas în spatele serafimilor” va fi urnmat duminică, 24 septembrie 2017, de scurtmetrajul „Planeta Petrila”. Proiecţia începe la ora 19.30 în caponiera de la Palatul Apor, dar înarmaţi-vă cu răbdare: filmul durează două ore şi 20 de minute, chiar dacă regizorul afirmase că a renunţat la anumite scene pentru... a micşora ca durată filmul.

Filmul este realizat de regizorul Daniel Sandu, originar din Piatra Neamţ, un fost seminarist. De alfel, o parte din filmări sunt filmate în urmă cu mulţi ani, când Daniel Sandu era la seminarul teologic, iar o parte din colegii de seminar au acceptat să apară în film cu numele real, fiind filmaţi.

Cu siguranţă va fi o producţie care va genera multe, multe discuţii... acum că suntem la puţin timp după scandalul cu preotul cântăreţ Cristian Pomohaci şi scandalul privindu-l pe episcopul Huşilor.

Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia „Forum Apulum” în parteneriat cu Asociaţia One World Romania şi Lions Club Alba Iulia.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: un pas in urma serafimilor, proiectie de film, coruptie, seminaristi, seminarul ortodox

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>