#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Gunoaiele de la Alba Iulia, o poveste fara sfarsit

Gunoaiele de la Alba Iulia, o poveste fara sfarsit

Revista nr. 412 | 20-09-2017 | Alexandru Mitchievici


Multe sincope, pauze, întârzieri în ridicarea gunoiului la Alba Iulia, zile în care băieţii de la Polaris nu vin sau poate uită să vină să ridice gunoiul menajer dintre blocuri.


Nu este lună (poate chiar săptămână) în care să nu apară un munte de gunoaie între blocuri din cartierele oraşului. Aşa se întâmplă aproape de Şcoala Gimnazială nr. 6 (Ion Agârbiceanu) şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din zona cartierului Cetate - Vasile Goldiş.

Şi pentru că veni vorba de gunoaie şi scumpirea lor în mod constant, trebuie spus că Depozitul Ecologic de Deşeuri de la Galda nu este gata nici în luna septembrie 2017 ! Şi se ştia hăt, din 2006, că România trebuie să închidă gropile de gunoi neconforme şi să realizeze depozite ecologice pentru depozitarea gunoaielor menajere.

Am înţeles de la cineva care a văzut de curând Depozitul Ecologic de la Galda de Jos că are mai multe probleme structurale, dar despre asta vom reveni curând...

De la Guvernul României nu mai aşteptăm mare lucru pentru Centenarul Unirii, este oricum prea târziu acum pentru un monument adevărat, aşa că poate că ăsta va fi Monumentul Unirii, cadou de la Consiliul Judeţean Alba pentru oraşul Alba Iulia în 2018: Un Depozit Ecologic de Deşeuri funcţional...

Gunoaiele la Alba Iulia, un fel de Neverending story...
 

Foto: 20 spetembrie 2017, Alba Iulia
 
 
CITEŞTE şi:
Taguri: gunoaie menajere, o poveste fara sfarsit, depozitul ecologic de desuri, Galda de Jos

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>