#452
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Expozitie cu sepepisti in Cetatea Alba Iulia

Expozitie cu sepepisti in Cetatea Alba Iulia

Revista nr. 410 | 07-09-2017 | Alexandru Mitchievici


Astăzi m-am dus la o expoziţie de artă plastică în Alba Iulia. În fine, asta e, îmi plac artele sufletului, artele adevărate... nu cele marţiale.


Teoretic trebuia să fie o zi liniştită, culturală, la Galeria de Artă de la Poarta a III-a a Cetăţii: a fost o expoziţie de sculptură şi pictură, foarte faină, a artistului plastic Nicolae Toma Muntean, un albaiulian, prezentat de Cornel Tatai-Baltă, un la fel de cunoscut istoric de artă din Blaj.

Prin faţa vitrinelor galeriei de artă trec nişte băieţi care fac multă forţă, băieţi de la un serviciu secret, cu Eduard Hellvig în frunte, pronunţat nemţeşte.

Am ieşit afară din galerie, l-aum urmărit câţiva paşi şi i-am făcut o poză marelui şef al spionilor. Edi Hellvig. Imediat au venit în galeria de artă doi băieţi bine făcuţi, care nu au prezentat nici un act oficial, dar m-au presat bine în galerie, să le spun că una, că alta, că la ce ziar lucrez, că de ce am făcut poze ACELUI GRUP (în care se afla şi Edi, directorul Serviciului Român de Informaţii), dar fără să-l numească pe şeful lor. Mi-au făcut şi o poză, probabil ca suvenir din Cetatea Alba Iulia...

Până la urmă am terminat pe pace. Dar e greu cu ei... cu oameni care vorbesc limbi (limbaje) diferite.
 
Cel mai mult îmi pare rău că au intrat, forţaţi de împrejurări, e drept, în galeria de artă, unde ei nu sunt obişnuiţi, au intrat, au plecat şi nu au cumpărat nimic...
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: expozitie cu sepepisti, cetatea, Edi Hellvig, plimbare, directorul, Serviciul Roman de Informatii

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>