#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Operatorul de apa din judetul Alba face conferinte de presa din an in Pasti

Operatorul de apa din judetul Alba face conferinte de presa din an in Pasti

Revista nr. 409 | 30-08-2017 | Alexandru Mitchievici


Apa CTTA SA Alba nu prea comunică, nici cu presa, nici cu oamenii simpli. Directorii Apa CTTA mai vin din când în când în Consiliul Judeţean Alba încercând să explice de ce sunt necesare scumpirile anuale de preţuri la apă-canalizare.


În ultimele luni au fost două scandaluri mari la care conducerea operatorului de apă nu a răspuns. Directorul Apa CTTA SA Alba Ştefan Bardan l-a bătut pe Piersante Savini, un investitor italian din Sebeş, patronul fabricii Savini Due. Apoi a fost scandalul primelor de 1.000.000 de lei pentru cei din conducere. Ştim că în C.A. al Apa CTTA SA Alba se află şi Zenaida Dumitrel (soţia preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel), precum şi Marian Aitai, Emil Nicolae Muntean, Elena Opruţa. Dar şi Cornel Murg, fost prefect PSD.

Ultima conferinţă de presă de la Apa CTTA Alba (dar cu puţini ziarişti invitaţi) a fost în... 24 februarie 2016, când a fost prezentat proiectul de subtraversare a Mureşului pe la Partoş, un proiect de 640.000 de euro.

Despre Apa CTTA Alba se ştie că este un fief pedelist: sunt abgajaţi doar nepoţi, rude, prieteni cu carnet portocaliu (Mircea Meteş, colonelul Ştefan Bardan, Viorel Lazăr, Ioan Dreghiciu, Marian Aitai etc etc). Lucrurile sunt ştiute de toată lumea şi nimeni nu se scandalizează sau nu se miră !

Postul de director mare a fost păstrat pentru fostul deputat Ştefan Bardan, rămas fără candidatură la Parlament şi fără coledzi.

Vom reveni cu noi poveşti din lumea apelor scumpe, dar portocalii...

Următoarea conferinţă de presă a Apa CTTA SA Alba va fi în 2025 !
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: operatorul de apa-canal, conferinte de presa, din an in Pasti, Stefan Bardan, Viorel Lazar, Mircea Metes

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>