#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Descopera Rowmania la Alba Iulia cu Ivan Patzaichin

Descopera Rowmania la Alba Iulia cu Ivan Patzaichin

Revista nr. 405 | 04-08-2017 | Alexandru Mitchievici


Marele campion la canotaj Ivan Patzaichin revine la Alba Iulia. Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit! Sâmbătă, 5 august, începând cu ora 09.30, la Alba Iulia, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș), are loc o nouă ediţie Descoperă Rowmania, ediţia a V-a.


Organizatorii precizează: indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri. Canotca este o ambarcaţiune realizată de Ivan Paţaichin, combinând canoea cu lotca.

Descoperă Rowmania - competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al cincilea an consecutiv la Alba Iulia. Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 3 septembrie, la Tulcea.

Înscrierile se pot face și la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit.
 
 

Programul întâlnirii:

09.30 – 11.00 Înscrierea participanților
10.00 – 11.30 Acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit
11.30 – 11.45 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
12.00 – 14.00 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14.00 – 14.30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania - România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin - Mila 23” împreună cu Primaria Municipiul Alba Iulia.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul oferit de: Club Sportiv Unlimited, AQUA Carpatica, Stalinskaya Vodka, Isuzu Romania, DC Communication, Apele Romane şi Radio România Regional.
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: descopera Rowmania, Ivan Patzaichin, canotca, raul Mures, competitie de canotci

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>