#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Aiudeanul Zoltan Balog, premiul 2 la concursul international de fotografie organizat de compania japoneza Nikon

Aiudeanul Zoltan Balog, premiul 2 la concursul international de fotografie organizat de compania japoneza Nikon

Revista nr. 405 | 31-07-2017 | Alexandru Mitchievici


Pe 25 iulie 2017 compania japoneză de optică Nikon a marcat 100 de ani, o aniversare frumoasă, de bun augur pentru artistul fotograf Zoltan Balog din Aiud.


Balog Zoltán (Zoltan Balog) a câştigat premiul II al unui important concurs internaţional de fotografie organizat de compania japoneză Nikon. Concursul Internaţional de Fotografie Nikon Photo Contest 2016-2017 este unul dintre cele mai mari concursuri internaţionale de fotografie din lume.

La concurs au participat 21.511 fotografi din 170 de ţări şi regiuni, aceştia propunând 76.356 de lucrări. A fost marcat astfel un nou record pentru competiţie ca număr de țări și regiuni participante. Premierea câştigătorilor va avea loc în luna octombrie 2017 în oraşul Tokyo, Japonia.

Fotograful aiudean a câştigat Locul II la Secțiunea deschisă, cu fotografie individuală, având ca tema „Viitor”. Lucrarea lui Zoltan Balog se intitulează „Dincolo de fereastră”.

Zoli, felicitările noastre, felicitări din partea revistei electronice Plaiu Luminatu !
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: artist fotograf, aiudeanul Zoltan Balog, premiul 2 la concursul international, foto, compania japoneza, optica, Nikon

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>