#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Farse medievale cu Skepsis

Farse medievale cu Skepsis

Revista nr. 403 | 21-07-2017 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 23 iulie 2017, continuă programul de vară propus de Grupul de teatru Skepsis la Alba Iulia. De această dată va fi un spectacol de farse medievale care îşi propune să aducă în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală.


Sinopsis: Femeia, cum cântă trubadurii, ascunde înăuntrul fiinţei ei o pisică pusă pe joacă, dar şi pe... pradă. Acum ar pune mâna pe un bărbat pe care să şi-l facă soţ, însă nu orice bărbat... unul care să îi convină cel mai mult. Şi în bărbaţi se ascund animale, care mai de care... Rămâne ca Miaorlina să-l găsească pe cel mai bun... pentru ea! Eternul conflict bărbat-femeie se transformă în bătălii crunte între soţi şi soţii.

Căpitani lăudăroşi sunt puşi să îşi probeze curajul declarat, publicul este implicat direct în intrigă şi trubadurii privesc, se inspiră şi compun versuri săltăreţe şi cântece vesele.

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2017 se desfăşoară în perioada ianuarie-decembrie 2017, fiind un proiect de tineret şi bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa activ la viaţa socio-culturală a comunităţii. Prin acest proiect Asociaţia Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment, ne anunţă Viorel Cioflică, cel care coordonează Grupul Skepsis.

Parteneri Grupului Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia şi Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.
 
 
*După câteva reprezentaţii la final de săptămână la Alba Iulia, Grupul Skepsis va merge la un festival de teatru în Muntenegru (în luna august).
 

CITEŞTE şi:
Taguri: farse medievale, grupul Skepsis, Viorel Cioflica, Vasile Dinga, Muntenegro

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>