#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Elis, who the fuck is Elis

Elis, who the fuck is Elis

Revista nr. 400 | 25-06-2017 | Alexandru Mitchievici


După lupte seculare care au durat decât vreo 53 de ani, trupa britanică Smokie vine la Alba Iulia pentru o cântare istorică în Cetatea voievodului... E foarte adevărat că trupa s-a schimbat ca şi componenţă, inclusiv Chris Norman a părăsit trupa în anul 1986.


Sexagenarul Mircea Hava, primar de vreo 20 de ani, este cel care a ţinut ca în Cetatea lui să cânte bunicuţii de la Smokie. O dedicaţie muzicală pentru prietenii săi: Elis Pavaje, Fraţii Florea, Fraţii Sabău şi alţi fraţi şi surori...

Aşteptăm să ascultăm în Custozza (parc sau piaţă) celebrele hituri ale trupei britanice: Don’t play your Rock’n’Roll to me (dedicaţie de la Hava pentru Mircea Trifu), Lay back in the arms of someone (pentru Dan Sabău), I’ll meet you at midnight (pentru Daddy), For a few dollars more (pentru fraţii Florea), dar mai ales aşteptăm în Cetate, în fostul Parc Custozza, să se cânte piesa... Elis, who the fuck is Elis? (pentru Elis Pavaje).
 

*De două ori am solicitat detalii financiare despre Sărbătoarea Muzicii, eveniment care are loc în acest weekend, dar Primăria Alba Iulia a refuzat să comunice orice informaţie ! Motiv pentru care s-ar putea să-i acţionăm în judecată pe cei de la Primărie, nu facem acest lucru din plăcere, ci din dorinţa ca Primăria să respecte transparenţa privind informaţiile de anumit interes pentru publicul larg, să respecte orice ziar, orice site, să respecte orice locuitor al oraşului care solicită anumite informaţii de interes public...

Din Consiliul Local Alba Iulia am aflat că evenimentul Sărbătoarea Muzicii, unde va cânta Smokie, costă 500.000 de lei, cu alte cuvinte 110.000 de euro. O bagatelă !
 

Foto: Custozza, Cetatea Alba Iulia, 16 septembrie 2014, baronul Mircea Hava şi voievodul Dan Sabău cu iubita
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: britanicii, Smokie, cantare, piata cetatii, Elis, who the fuck is Elis, Dan Sabau

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>