#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Grifu lui Hava scartaie pe facebook

Grifu lui Hava scartaie pe facebook

Revista nr. 400 | 28-06-2017 | Alexandru Mitchievici


Primarul Mircea Hava este mulţumit, chiar foarte mulţumit, tot ce face Primăria Alba Iulia este mega, super tare, tot ce face Primăria este doar valoare, ca în maneaua aia: băiatu şi fata mea sunt o valoare.


Mircea Hava scrie pe facebook. Foarte probabil că altcineva scrie în numele lui Hava, pentru că sunt cuvinte pe care e greu de crezut că sexagenarul Mircea Hava le foloseşte de obicei: universalitate, divin, duhovnicesc, grif. Să fim serioşi !

„Așa cum Vivaldi a însufleţit Italia, la fel cum Mozart a descris în partituri Austria, universalitatea noastră a fost întărită și salvată de Dinicu prin „Ciocârlia”. Iar rostul ei este împlinit deplin şi divin de unii dintre cei mai virtuoşi slujbaşi ai muzicii pe care-i are România. „Ciocârlia Reloaded” este un miracol, un amestec cuceritor duhovnicesc ce răzbate din toaca lui Ţăndarică, din puritatea instrumentului Oanei Lianu, punctat pe griful lui Baniciu. Un proiect născut pentru a arăta o Românie care a fost sub vremi şi a reuşit să le domine, cântat în inima României, la Alba Iulia. O dreaptă raţiune şi un motiv pentru a avea, la 100 de ani de când s-a născut România, Orchestra Alba Iulia. Şi o vom avea cu tot ce este mai de preţ în ea. Le mulţumesc tuturor artiştilor care au facut din nou, la Sărbătoarea Muzicii, ca la Alba Iulia muzica să sune ca nicăieri altundeva”, scrie Mircea Hava pe facebook, mai ceva ca un cronicar muzical.

Reamintim faptul că Sărbătoarea Muzicii a costat 500.000 de lei, adică vreo 110.000 de euro.

Conform Legii 544, am solicitat Primăriei Alba Iulia de două ori (prima dată pe 8 iunie 2017) detaliile economico-financiare legate de Sărbătoarea Muzicii, dar Primăria se face că plouă. Acum suntem în 28 iunie 2017. Oare ce se întâmpla dacă ceream informaţii publice de acum 3-4 ani ? Cât ar dura până ar veni răspunsul Primăriei ?
 
 
Foto: Bacy Baci
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: griful lui Hava, scartaie pe facebook, chitara, Ovidiu Lipan Tandarica, primarie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>