#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Sotia primarului Mircea Hava foloseste in scopuri personale o masina a Primariei Alba Iulia

Sotia primarului Mircea Hava foloseste in scopuri personale o masina a Primariei Alba Iulia

Revista nr. 398 | 14-06-2017 | Alexandru Mitchievici


În ciuda articolului din alba24 cu maşina Poliţiei Locale pe care o foloseşte primarul Hava, maşina aparţine scriptic Poliţiei Locale, familia Hava nu pare deranjată de autorităţile competente, vorba vine: soţia primarului Mircea Hava continuă să meargă la lucru cu maşinile Primăriei Alba Iulia.


Cel mai adesea, Cristina Hava merge la lucru cu maşina AB 06 WPA (o maşină Volkswagen în valoare de vreo 30.000 de euro), dar din când în când foloseşte şi maşina AB 10 WPA, o maşină de teren Volkswagen Touareg în valoare de 70.000 de euro, despre care colegii de la Alba 24 au scris că aparţine Poliţiei Locale... pe hârtie.

Noi am mai scris despre plimbările doamnei Hava cu maşina Primăriei în scop privat, dar la Alba Iulia nu prea există DNA, Curte de Conturi, presă liberă ş.a.m.d.
 
Noi i-am ruga, dacă se poate, pe colegii de la Digi 24 Alba Iulia să facă o ştire cu plimbările soţiei primarului cu maşinile Primăriei. Vă ţine ?
 
 
 
În fiecare dimineaţă în intervalul 08.30-08.45, Cristina Hava ajunge la locul de muncă personal cu maşina... publică. La amiază maşina vine după doamna Hava şi o duce acasă.

În dimineaţa de 14 iunie 2017 Cristina Hava a venit la lucru cu limuzina AB 06 WPA (foto). La vederea fotografului, şoferul a virat după o clădire, ieşind din raza de acţiune a aparatului foto. Ferită de clădirea respectivă, Cristina Hava a coborât din maşină fără să fie fotografiată când coboară din maşina Primăriei... şi a intrat liniştită în clădirea Universităţii Alba Iulia, acolo unde lucrează.

Reamintim şi un scandal recent de la Tg. Jiu, pe care cei de la postul tv Digi 24 l-au tot dat la ştiri. În urmă cu două săptămâni la Tg. Jiu a izbucnit un mic scandal că soţia primarului interimar foloseşte în scop personal maşina Primăriei.
 

Pe site-ul digi24 din 27 mai 2017 citim că:
 
 

Edilul recunoaşte că a apelat la şoferul de la Primărie, dar nicidecum la maşina instituţiei.

„L-am sunat, l-am rugat să o ducă pe soţia mea într-un anumit loc, pentru că se grăbea. L-am rugat să mearga cu maşina personală”, spune Aurel Popescu, primar interimar Târgu Jiu .

Ipoteza este susţinută şi de purtătorul de cuvânt al Primăriei.

„Am aflat că a fost rugat ca înainte de începerea programului cu maşina personală să facă o deplasare în interes privat. Nu ştiu din ce motiv nu i-a pornit autoturismul, a avut probleme cu acesta şi din proprie iniţiativă a decis să folosească autoturismul de serviciu”, spune Loredana Covei, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: sotia primarului Mircea Hava, foloseste in scopuri personale, masina a Primariei Alba Iulia

Ratari

Criticisme (4)

mattei
15-06-2017
Vrajeli, nu e ilegal sa o foloseasca. Poate, cel mult, este imoral. In rest sanatate si ocupati-va de chestii serioase
Raspunde
florin
15-06-2017
si acum ce vreti? sa mearga cu bicicleta ca toti sarantocii?
Raspunde
Nicolae M.
15-06-2017
Daca primarul Mircea Hava o duce pe doamna la lucru si apoi merge el spre primarie ca este in drumul sau? Asa ar fi corect, legal, moral. N-ai de unde sa stii !
Raspunde
Andi
16-06-2017
mai, voi nu vreti sa vedeti ce a facut bine primarul Hava. voi vedeti numai lucrurile astea marunte, nimicurile, amanuntele. de ce nu scrieti despre Cetatea pe care a restaurat-o primaria ?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>