#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Un albaiulian calatoreste cu bicicleta pana la Bucuresti pentru a atrage atentia asupra Monumentului Unirii

Un albaiulian calatoreste cu bicicleta pana la Bucuresti pentru a atrage atentia asupra Monumentului Unirii

Revista nr. 394 | 15-05-2017 | Alexandru Mitchievici


A împlinit 73 de ani pe 14 mai 2017. Neobositul Dragomir Vlonga a plecat spre Bucureşti. Dragomir Vlonga doreşte astfel să atragă atenţia asupra Monumentului Unirii, care nu se mai construieşte la Alba Iulia.


Idee care stă de vreo 15 ani şi care are şi un proiect arhitectural aprobat, Monumentul Unirii din Alba Iulia pare să fi fost uitat de-a binelea - şi la Alba Iulia şi la Bucureşti. S-au găsit bani pentru orice la Alba Iulia, mai puţin pentru Monumentul Unirii care trebuia ridicat în aşteptarea Anului 2018, Anul Centenarului Unirii.

Dragomir Vlonga a pornit dintr-un loc special pentru români, unde se află 3 monumente: Sala Unirii, Muzeul Unirii şi statuia ecvestă a voievodului Mihai Viteazul, primul întregitor al românilor.

Dragomir Vlonga a pornit din Alba Iulia luni, 15 mai 2017, va trece prin Sebeş, Blaj, Copşa Mică, Făgăraş, Braşov, Valea Prahovei şi dacă vremea va ţine cu el, va ajunge la Bucureşti sâmbătă, 21 mai 2017. Dragomir Vlonga va opri în faţa Guvernului, încercând să sensibilizeze autorităţile centrale pentru a sprijini financiar ridicarea Monumentului Unirii.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: calatoreste cu bicicleta, Bucuresti, monumentul unirii, centenarul unirii, Dragomir Vlonga

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>